Urenschrijven abonnement
Abonnement online factureren

Uw projectregistratie op orde door online onkosten- en urenregistratie

Het Urenschrijven abonnement is bedoeld voor mensen die hun urenregistratie, onkosten en hoeveelheden (bijvoorbeeld kilometers) online in willen voeren in hun administratie. Dit kan 24 uur per dag, 7 dagen per week. De overige taken, zoals het factureren van de uren, het koppelen van bankafschriften, het opstellen van kolommenbalans, aangiftes en rapportages, worden nog steeds door de accountant of de hoofdgebruiker uitgevoerd.

Overzicht: Twinfield Urenschrijven abonnement

Samen met accountant

Een abonnement op Twinfield Urenschrijven kan alleen afgesloten worden in samenwerking met een accountant of in een eigen Twinfield omgeving. In deze eigen omgeving dient dan een Compleet Abonnement afgesloten te zijn t.b.v. het inregelen en administreren.

Ideale projecttool

In Twinfield onkosten en hoeveelheden invoeren en daarnaast uw urenregistratie bijhouden. Daardoor heeft u altijd overzicht op besteedde uren per project of onderdeel. Nieuwe gebruikers zijn gemakkelijk aan te sluiten op uw administratie!

Nog geen accountant?

Wilt u als ondernemer of ZZP-er dit abonnement afsluiten, maar hebt u nog geen accountant? Gebruik de Online Accountantzoeker op deze website en zoek een accountant bij u in de buurt die met Twinfield werkt.

De kracht

  • Altijd en overal toegang tot de projectadministratie
  • Gemaakte uren invoeren, opvragen, rapporteren en aan de juiste projecten koppelen
  • Volledige backups en automatische updates

Voor wie?

Het Urenschrijven abonnement is geschikt voor ondernemers die graag snel en efficiënt hun project-/urenadministratie op orde houden, maar overige taken aan hun accountant over willen laten.

Kosten

€ 5,50 Per maand
p.m.