Alure Accountancy Gebruikersmiddagen 2019

Op 31 oktober en 7 november 2019 kun je als klant kosteloos deelnemen aan de Alure Accountancy Gebruikersmiddagen. Je krijgt praktische tips en ziet welke nieuwe ontwikkelingen en slimme oplossingen Alure jouw kantoor biedt. Ook ontdek je welke (cloud)innovaties eraan komen.

Met welke toevoeging aan Alure kan jouw kantoor in 2020 de volgende stap maken? Tijdens de Gebruikersmiddagen krijg je alle ruimte om je input te geven voor voor de Alure Roadmap 2020.

Programma Alure Accountancy Gebruikersmiddagen

  • Concreet inzicht in hoe Alure in de praktijk werkt
  • Meer informatie over de cloudoplossing van Alure
  • Handvatten om eenvoudig te factureren
  • Tips om meer uit je CRM-data te halen
  • Optioneel: gratis één uur consultancy (vóór of na het plenaire gedeelte)

Data, tijden en locaties

  • Donderdag 31 oktober 2019 van 13.30-17.30 uur in Van der Valk Hotel Tilburg (ontvangst vanaf 12.30 uur)
  • Donderdag 7 november 2019 van 13.30-17.30 uur in Van der Valk Hotel Zwolle (ontvangst vanaf 12.30 uur)

Tip: gratis één uur consultancy

Tijdens de Gebruikersmiddagen is het mogelijk om eenmalig één uur gratis consultancy aan te vragen. Dit vindt plaats op locatie, vóór of na het plenaire deel. Neem samen met een ervaren accountancy-consultant van Alure jouw vraagstukken door en profiteer van praktische tips. Wil je gebruikmaken van onze gratis consultancy? Geef dit dan aan op het online inschrijfformulier (zie rubriek ‘Details’).  Wees er snel bij want vol=vol.

Meld je aan (vol=vol)

Deelname aan de Alure Accountancy Gebruikersmiddagen is gratis voor klanten van Alure. Aanmelden doe je eenvoudig via onderstaande button. Meld je snel aan, want het aantal plaatsen is beperkt. Heb je vragen? Neem gerust contact op met de supportafdeling van Alure via (074) 2651112 of nl-taa-support@wolterskluwer.com.