Bouw7 nu ook gecertificeerd Twinfield-partner

Bouw7 nu ook gecertificeerd Twinfield-partner

Onze partner bouw7 heeft nu ook het certificaat voor de koppeling met Twinfield Boekhouden. Dankzij de koppeling tussen bouw7 en Twinfield kun je als accountant alle projectgegevens geautomatiseerd laten overzetten in Twinfield. Al je relaties, administraties en btw-codes zijn zichtbaar in de bouw7-applicatie en je volledige projectadministratie in Twinfield. Facturen verstuur je eenvoudig vanuit bouw7 en boek je met één klik in binnen Twinfield.

Meer weten over de koppeling? Kijk voor meer informatie in onze appstore of op bouw7.nl. Je kunt ook direct contact opnemen met je accountmanager.

Cloudbased softwareoplossing
Bouw7 bouwsoftware is een complete cloudbased softwareoplossing voor bedrijven in de bouwsector. Daarmee is je planning, materiaalverwerking, urenregistratie en de facturatie zomaar klaar en staat alles direct in de cloud. Beheer je projecten waar je ook bent, op je computer, tablet of smartphone. Je hebt overal in één oogopslag zicht op alle informatie. Door deze oplossing te gebruiken, structureer je je eigen manier van werken en die van je collega´s.

Bouw7 is ontwikkeld om het administratieve proces voor alle werknemers in de bouw te versimpelen. De cloudoplossing helpt je om direct kosten te verminderen dankzij verhoogde productiviteit. Ook zijn risico’s beter in te dammen dankzij een betere informatievoorziening.