Landelijke Huisartsen Vereniging en online boekhouden

De meest bewezen én krachtige online boekhoudsoftware van Europa.
Ontdek wat Twinfield voor jouw organisatie kan betekenen

Voor waarnemend huisarts

Als waarnemend huisarts bent u zelfstandig ondernemer en moet u een administratie bijhouden. De LHV biedt u daarvoor ter ondersteuning het moderne en gebruiksvriendelijke boekhoudpakket Twinfield Online Boekhouden aan. Twinfield Online Boekhouden is onderdeel van Wolters Kluwer.

Overal toegankelijk

Al je gegevens in de cloud, je hebt alleen een internetbrowser nodig. Twinfield Online Boekhouden draait op alle browsers en besturingssystemen (Windows, OS). Geen installatie en updates van boekhoudpakketten nodig en altijd en overal toegang tot de meest actuele financiële gegevens.

Marktleider medische beroepen

Twinfield is met vrijwel iedere bestaande bedrijfsapplicatie te koppelen en te integreren middels Webservices. Twinfield heeft koppelingen met ruim 300 partners. Tevens is Twinfield marktleider in koppelingen met applicaties uit de medische branche. Mocht u dus voornemens zijn om te gaan toetreden tot een praktijk, dan kunt u met Twinfield blijven werken en koppelen met uw Huisarts Informatie Systeem (HIS).

Aantrekkelijk tarief LHV leden

De LHV is er trots op dat we speciaal voor onze leden zeer aantrekkelijke kortingsafspraken hebben met Twinfield. Speciaal voor waarnemers die lid zijn van de LHV kan Twinfield worden gebruikt tegen een zeer aantrekkelijk tarief van 16 euro per maand (excl. BTW).

Online samenwerken

Twinfield wordt ondersteund door honderden administratie- en accountantskantoren. Dit betekent dat ondernemer en accountant tegelijkertijd in dezelfde administratie kunnen werken. Samenwerking tussen accountant en ondernemer is nog nooit zo efficiënt geweest.

Veilig

Twinfield wordt driemaandelijks ge-audit door BDO. Dit certificaat is een kwaliteitsstempel waaruit blijkt dat Twinfield voldoet aan alle eisen die worden gesteld aan een professionele en veilige online dienstverlening. Daarnaast worden vele technische maatregelen genomen waardoor de veiligheid optimaal gewaarborgd is. Lees alles over beveiliging >

Overzicht van de belangrijkste functionaliteiten van Twinfield Online Boekhouden:
  • Online facturen maken en versturen
  • Online herinneringen en aanmaningen versturen
  • Online offertes maken
  • Automatische bankenkoppelingen
  • Volledige financiële boekhouding
  • Gratis toegang voor uw accountant
  • Betaalbestanden aanmaken
  • Software is geschikt voor Windows en Apple
  • 38 standaard rapportages
  • Back-up en updates

Klik hier om u direct aan te melden voor Twinfield Online Boekhouden