Online boekhouden voor Protestantse Kerk

Veilig en praktisch online boekhouden zeer voordelig voor PKN-leden

Vanaf nu kunnen leden van PKN heel voordelig gebruik maken van Twinfield. Twinfield betekent zorgeloos, snel en efficiënt online boekhouden. Uw administratie volledig in de cloud, dus altijd en vanaf iedere locatie beschikbaar. Bovendien kan het eenvoudig gekoppeld worden aan het LRP! Bekijk de verschillende abonnementen en bepaal welke het beste bij u past.

Nooit meer bankafschriften invoeren

Wist u dat Twinfield direct gekoppeld is met ABN AMRO, Rabobank en SKG zodat u nooit meer bankafschriften hoeft in te voeren?

Slim en betrouwbaar boekhouden voor penningmeesters & administrateurs

Overal toegankelijk

Al uw gegevens in de cloud, u heeft alleen een internetbrowser nodig. Twinfield Online Boekhouden draait op alle browsers en besturingssystemen (Windows, OS). Geen installatie en updates van boekhoudpakketten nodig en altijd en overal toegang tot de meest actuele financiële gegevens.

Koppeling voor LRP

Twinfield is met vrijwel iedere bestaande bedrijfsapplicatie te koppelen en te integreren middels Webservices, zoals het LRP.

Gericht op de toekomst

Continu zijn de developers van Twinfield bezig met de nieuwste ontwikkelingen; wat gaat er spelen op technisch gebied en hoe kan dit geïntegreerd worden in de applicatie? Twinfield blijft zichzelf ontwikkelen om de klant het meest innovatieve product te kunnen bieden.

Ondersteund door KKA

Twinfield Online Boekhouden wordt gebruikt door duizenden professionals binnen administratie- en accountantskantoren, zo ook door KKA. Zij vertrouwen vele administraties toe aan Twinfield Online Boekhouden. Twinfield is niet voor niets marktleider.

Ondersteund door alle browsers

Of u nu met Internet Explorer werkt, met Firefox of toch met Google Chrome, voor Twinfield maakt het niet uit. Alle gangbare browsers op een Windows PC, Apple Mac of de iPad worden ondersteund, dus ook Safari en Opera!

Bewezen

Twinfield was de eerste die elf jaar geleden met online boekhouden startte. In die tijd is Twinfield omarmd door duizenden accountants- en administratiekantoren en tienduizenden bedrijven in Europa en groeit het bedrijf nog steeds.

Koppeling SKG

Internet maakt financiële dienstverlening steeds gemakkelijker en efficiënter. Daarom is er een koppeling met SKG online. U kunt uw dagafschriften in Twinfield inlezen en verwerken. Uiteraard is het ook mogelijk om andere banken automatisch te verwerken

Veilig

Twinfield wordt driemaandelijks ge-audit door BDO. Dit certificaat is een kwaliteitsstempel waaruit blijkt dat Twinfield voldoet aan alle eisen die worden gesteld aan een professionele en veilige online dienstverlening. Daarnaast worden vele technische maatregelen genomen waardoor de veiligheid optimaal gewaarborgd is.
Lees alles over beveiliging 

Meer dan een boekhoudpakket

Twinfield biedt behalve een State of the art product een totaalconcept. Als geen ander kent zij de markt en de uitdagingen voor accountants, administratiekantoren en ondernemers. Daarom kan zij haar klanten verder helpen met meer dan alleen online boekhouden; Twinfield kan ook ondersteuning bieden bij het ontwikkelen van een bijbehorende marketingstrategie.