Compenda ontvangt certificaat voor koppeling met Twinfield

Compenda ontvangt certificaat voor koppeling met Twinfield

De alles-in-één bedrijfssoftware van Compenda is gecertificeerd voor de koppeling met Twinfield Boekhouden. Rick Terpstra, teamlead van Compenda, ontving hiervoor het certificaat van onze partnermanager Martijn Beens.

De koppelingen tussen Twinfield en partners als Compenda zijn heel belangrijk voor Wolters Kluwer. Want met een goede ‘connectiviteit’ kunnen accountants en ondernemers beter samenwerken en meer uit de boekhouding halen. Met inmiddels meer dan 300 partnerkoppelingen is Twinfield toonaangevend in de online boekhoudbranche in Nederland.

Voordelen koppeling Compenda met Twinfield

Met Compenda heb jij alle tools in huis om jouw organisatie efficiënter te maken. Dankzij uitgebreide en krachtige features haal je elke dag meer uit je onderneming. Denk aan relatiebeheer, projectmanagement, HRM, facturatie, urenregistratie en nog vele andere functionaliteiten.

Het is mogelijk om vanuit één Compenda-database te factureren vanuit verschillende organisaties met een eigen Twinfield-administratie. Dankzij de koppeling met Twinfield hoef je maar op één plek relaties in te voeren. Bovendien synchroniseren deze gegevens automatisch met de juiste Twinfield-administratie. Ga je factureren? Dan worden boekingen ook automatisch naar de juiste administratie doorgestuurd. Dat scheelt je veel onnodig werk!

In onze appstore vind je meer informatie over deze koppeling. Je kunt ook kijken op compenda.nl of contact opnemen met je accountmanager.