Eenvoudig financiering aanvragen met LoanStreet

Eenvoudig financiering aanvragen met LoanStreet

Kredietaanvraag indienen en beantwoord krijgen, kan nu heel snel

Je onderneming laten groeien of een efficiencyslag maken. Wat jouw ambitie als ondernemer ook is, Wolters Kluwer helpt je graag die te realiseren. Zoals het financieren van jouw ambitie, want voor de aanvraag van een financiering, bestaat nu een razendsnelle oplossing: LoanStreet.

We informeren je graag over de samenwerking tussen het online boekhoudprogramma Twinfield van Wolters Kluwer Tax & Accounting en LoanStreet, een Fintech softwareoplossing van Sparkholder. Deze unieke softwareoplossing berekent kosteloos en zeer snel de kans op slagen van een financieringsaanvraag en geeft daarbij aan bij welke financiers die kans het grootste is. En mocht je er toch niet uitkomen, dan kun je altijd een LoanStreet expert uitnodigen. Die helpt je graag met het realiseren van de financiering.

LoanStreet haalt financiële gegevens uit je Twinfield administratie via een door Twinfield gecertificeerde, veilige koppeling. Op basis van deze informatie, aangevuld met antwoorden op een aantal vragen, analyseert LoanStreet direct je kansen op een financiering.
Vervolgens kan de hele financieringsaanvraag, inclusief prognose, naar 22 financiële partijen verstuurd worden. Zoals Rabobank, Knab-bank, De Lage Landen en Collin Crowd Fund. Maak hierin zelf je keuze.

Doordat alle aanvragen in één keer compleet zijn, biedt dit de financier veel gemak en verlaagt het de kosten van de financier. Dat betekent voor jou als ondernemer in de meeste gevallen financieringszekerheid binnen een dag en bij veel financiers korting op de rente- en intakekosten. De oplossing is kostenloos voor de ondernemer, LoansStreet ontvangt haar vergoeding van de financier indien jij als ondernemer succesvol gefinancierd wordt.

Tot nu toe was het doen van een financieringsaanvraag een tijdrovend en lang proces met een onzekere uitkomst. Door de oplossing van LoanStreet te gebruiken, versnel je dit proces en weet je vooraf al wat de slagingskans is om een financiering rond te krijgen.
Wil je een aanvraag indienen, dan begin je eenvoudig door je financieringsbehoefte en het soort investering aan te geven, waarna je de verbinding met je Twinfield administratie kunt leggen.