Front Finance ontvangt XBRL-ready certificaat

Front Finance ontvangt XBRL-ready certificaat

Administratiekantoor Front Finance BV uit Amersfoort heeft onlangs het XBRL-ready certificaat ontvangen van Twinfield. Voorafgaand is met succes een aantal BTW-aangiften in XBRL verzonden.

Front Finance
Accountmanager Marieke van Amersfoort en Marco Lesmeister

‘Ondanks het feit dat het merendeel van de accountants- en administratiekantoren hier totaal nog niet mee bezig is, komt XBRL er toch echt aan’, aldus Marco Lesmeister, de man achter Front Finance. ‘Nadat ik begin dit jaar de standaardisatieslag al had gemaakt en in juni ben overgestapt van Diginotar naar KPN (BAPI-certificaten), dacht ik meteen maar door te pakken met XBRL. Ik was nu toch bezig met allerlei automatiseringsaanpassingen.’

“Door standaardisering kunnen we de kosten voor ondernemers laag houden en meer tijd spenderen aan advisering’

Met het predikaat ‘XBRL-ready’ wil Front Finance laten zien dat juist ook een kleiner kantoor toekomstgericht kan zijn, dat dit niet alleen is weggelegd voor (middel)grote kantoren. ‘Het is een uitstekende aanvulling op de visie van Front Finance, waarbij alles draait om ‘geautomatiseerd werken in de cloud’. Dit houdt in dat zoveel mogelijk onderdelen van een administratie standaardiseerd en geautomatiseerd dienen te worden. Hierdoor kunnen we de kosten voor ondernemers laag houden en kunnen we meer tijd spenderen aan advisering’, aldus Lesmeister.

Front Finance BV werkt vanuit Amersfoort maar bedient klanten door het hele land, van ZZP-er tot het MKB.