Gebruikersdagen 2019

Als Twinfield klant bepaal jij zelf de inhoud van de Gebruikersdagen 2019. Deel vooraf je vragen met onze experts, zij geven je graag antwoord en laten je zien hoe het werkt. Samen werken we aan verdieping van jouw kennis en vaardigheden met Twinfield Boekhouden.

Het hele jaar door vinden er Gebruikersdagen plaats met uitzondering van de zomervakantie maanden en de btw en jaarafsluiting maanden. Elke keer zullen we recente aanpassingen en laatste release notes behandelen.

Data en locaties

We komen naar je toe. Ons doel is om naar alle regio’s te bezoeken met onze specialisten voor de Gebruikersdagen. Op meerdere locaties hebben we zowel een middag- als een avondsessie. In alle gevallen vinden de sessies plaats in het Van der Valk hotel. In de eerste helft van 2019 vinden er maar liefst 10 gebruikersdagen plaats verspreid over het land. Klik op de button ‘Aanmelden Gebruikersdagen 2019’ onderaan de pagina om alle data en locaties te bekijken.

Middagprogramma (alle locaties)

13.50 – 14.00 uur: ontvangst met koffie en thee

14.00 – 16.30 uur: inhoudelijk programma

Avondprogramma (*Nootdorp, Utrecht en Zwolle)

17.45 – 18.00 uur: Ontvangst met broodjesbuffet

18.00 – 20.30 uur: inhoudelijk programma

Aanmelden

Het aantal plaatsen is beperkt. Deelname is alleen bestemd voor medewerkers van een accountancy- en administratiekantoren. De Gebruikersdagen zijn een service voor onze klanten, deelname is gratis. Klik op de button button ‘Aanmelden Gebruikersdagen 2019’. Kies de plaats en eventueel het dagdeel. Vul op het online aanmeldformulier bij de rubriek ‘details’ de vragen in die je graag beantwoord wilt hebben door onze experts. Je ontvangt een e-mailbevestiging van je aanmelding. In die bevestiging vind je ook het adres van het Van der Valk hotel waar je wordt verwacht.

Heb je vragen? Neem contact op via Klantenservice, (033) 467 70 10 of via gebruikersmiddagen@wolterskluwer.com