Accountancy Gebruikersdagen 2019

Als klant van Twinfield bepaal jij zelf grotendeels de inhoud van de Gebruikersdagen 2019. Deel vooraf je vragen met onze experts. Zij geven je graag antwoord en laten je zien hoe het werkt. Samen werken we aan verdieping van jouw kennis en vaardigheden met Twinfield Boekhouden en Basecone Scan & Herken.

Het hele jaar door vinden er Gebruikersdagen plaats, behalve in de zomerperiode en de maanden van de btw-aangifte en de jaarafsluiting. Elke keer krijg je een overzicht van recente aanpassingen en de laatste productverbeteringen.

Inhoud programma

Tijdens de Gebruikersdagen in de eerste helft van 2019 komen in elk geval de volgende onderwerpen aan de orde:

– Update ontwikkelingen PSD2

– Boekingsinstructies

– Slim afletteren

– Jaarafsluiting

Daarnaast is er een expert aanwezig van onze partner Basecone, dé standaard voor digitale documentverwerking, om kennis te delen en vragen te beantwoorden.

Kies een locatie bij jou in de regio

In de eerste helft van 2019 zijn er maar liefst 10 Gebruikersdagen verspreid over het land. Onze specialisten hebben als doel om uiteindelijk alle provincies te bezoeken. Dit najaar vinden alle Gebruikersdagen plaats in de middag bij een Van der Valk hotel. Bekijk een overzicht van alle data en locaties en meld je direct aan

Middagprogramma (alle locaties)

13.50 – 14.00 uur: ontvangst met koffie en thee

14.00 – 16.30 uur: inhoudelijk programma

Meld je aan (deelname is kosteloos)
De Gebruikersdagen zijn een extra service voor onze klanten. Deelname is gratis. Wel is het aantal plaatsen voor de Gebruikersdagen beperkt, dus meld je tijdig aan. Let op: alleen medewerkers van accountancy- of administratiekantoren kunnen zich aanmelden.

Vul op het online aanmeldformulier bij de rubriek ‘details’ de vragen in die je graag beantwoord wilt hebben door onze experts. Je ontvangt een e-mailbevestiging van je aanmelding. In die bevestiging vind je ook het adres van het Van der Valk hotel waar je wordt verwacht.

Heb je vragen? Neem contact op via Klantenservice, (033) 467 70 10 of via NL-TAA-gebruikersmiddagen@wolterskluwer.com