Gebruikersmiddagen voorjaar 2018


Kom dit voorjaar naar de Gebruikersmiddagen in Utrecht, Amsterdam, Eindhoven, Ridderkerk of Zwolle. Deze editie combineren we zowel innovatie als informatie in één middag. 
We nemen je mee door het productportfolio van Wolters Kluwer, van bestaande oplossingen Alure, Basecone en Twinfield naar oplossingen die je mogelijk nog niet kent: Avanzer Suite, de nieuwe Cloud-oplossingen Twinfield collaboration en Twinfield practice management en de partneroplossing Workfield. We presenteren handige informatie, software-oplossingen en inspireren je met nieuwe mogelijkheden.


Let op! Aanmelden is helaas niet meer mogelijk

De Gebruikersdagen hebben reeds plaatsgevonden op de onderstaande data. Wil je op de hoogte blijven over aankomende events en ander nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op hoogte!

Programma
We nemen collega’s mee die je uitleg kunnen geven over koppelingen met softwarepartners. Collega’s die je helpen met praktische vragen en die feedback vragen op een functionaliteit die nu in ontwikkeling is. Deelname is gratis voor klanten. Data en locaties zijn:

 • 22 mei 2018 – Van der Valk hotel in Utrecht
 • 29 mei 2018 – Van der Valk hotel in Amsterdam-Oostzaan
 • 31 mei 2018 – Van der Valk hotel in Eindhoven
 • 5 juni 2018 – Van der Valk hotel in Ridderkerk
 • 12 juni 2018 – Van der Valk hotel in Zwolle

Twinfield en Avanzer Suite voor accountancy
Werk je optimaal online met de software oplossingen van Twinfield, dan houd je tijd over om je adviesrol uit te breiden. Met de Avanzer Suite bied jij je klant adviesvoorstellen op maat.

We geven je een update van het overzicht ‘optimaal online’, de hoofdlijnen van de belangrijkste functionaliteiten en meest gebruikte processen in Twinfield. We presenteren de volgende onderwerpen:

 • Een inkoopfactuur boeken volgens het factuurstelsel;
 • Betalen naar een G-rekening;
 • Nieuwe ‘Vaste activa module’: hoe begin ik met deze module en hoe werkt de afschrijvingsstaat?;
 • Vertaal wetgeving naar de consequenties voor jouw klantenportefeuille: Avanzer Suite levert je benodigde informatie kant en klaar aan, zodat je proactief kunt adviseren. Daarnaast krijg je uitleg over de koppeling met Avanzer Aangifte (voorheen KBP), waarmee je in één oogopslag ziet voor welke klanten er advieskansen zijn.

Twinfield voor mkb’ers
De workshop ‘Optimaliseer je administratie in Twinfield’ is bestemd voor mkb-klanten die zelfstandig of via een accountant werken met Twinfield. Onderwerpen die worden behandeld zijn onder andere: facturen, bankafschriften, afletteren, rapportage, btw en jaarafsluiting. Een Basecone specialist is beschikbaar tijdens de workshop om je vragen te beantwoorden en een toelichting te geven op de Basecone app’s, Spencer en Flux.

Was je in november 2017 ook op onze Gebruikersmiddagen? Dan ben je grotendeels bekend met deze mkb-workshop aangezien de onderwerpen gelijk zijn gebleven.
Gebruikers met het abonnement ‘Twinfield Basis Boekhouden’ (servicedesk) beschikken over een beperkt aantal rechten in Twinfield waardoor deze workshop minder interessant voor hen is.

Twinfield collaboration en Twinfield practice management voor accountancy
Voor wie is Twinfield collaboration en Twinfield practice management bestemd en wat bieden deze oplossingen? Ze bieden de accountant en zijn/haar klanten online tools waarmee ze:

 • Overzicht hebben over de workload;
 • Met elkaar kunnen samenwerken;
 • De interne praktijk kunnen beheren;
 • Op de hoogte zijn welke volgende actie wordt verwacht;
 • In contact staan met de accountant;
 • Documenten kunnen versturen naar de accountant.

Onderwerpen die uitgediept worden zijn de onderlinge samenwerking, efficiency en overzicht.

Basecone voor accountancy
Deze productdemonstratie is vooral bestemd voor boekers en relatiebeheerders van accountancy kantoren. Het staat geheel in het teken van beter (samen)werken in Basecone en met de mkb-klant. Onderwerpen die worden behandeld zijn onder andere digitale bewaarplicht, de declaratie app  Spenser, bulkboeken in Basecone en autoriseren van facturen m.b.v. de Flux app.

Alure voor accountancy (Utrecht, Eindhoven, Zwolle, één productdemo per locatie)
Deze productdemonstratie bevat praktische tips over hoe je efficiënt van uur t/m factuur werkt. Onderwerpen die we behandelen zijn o.a.: slim opdrachten monitoren en eenvoudig facturen samenstellen. Alure zal tijdens deze sessie ook feedback verzamelen op de producten die momenteel worden ontwikkeld: Alure Insights, meer halen uit CRM, actieve Alure signalering en multi-device samenwerken met klanten.

Workfield voor mkb’ers
Workfield is alles-in-een business software die ontstaan is uit een samenwerking tussen Workspace en Twinfield: Workfield. Ondernemers werken in software die echt voor hen is gebouwd, accountants werken in hun vertrouwde Twinfield en dankzij Workfield werken zij moeiteloos samen. Tijdens deze productdemo vertellen we je hoe we zijn ontstaan, welke voordelen de samenwerking met Twinfield biedt en hoe de synchronisatie werkt. Ook kom je erachter waarom Workfield dé business software is voor ZZP en MKB en maak je o.a. kennis met de pakketten Basis, Projecten & Uren, Verkoop & Handel en de abonnementen.

Partnermanagement, User Experience sessies en consultancy
Onze partnermanagers zijn beschikbaar op alle locaties voor vragen over softwarepartners en de mogelijkheden van de verschillende partnerkoppelingen. Onze User Experience Designers zullen feedback vragen op functionaliteit die in ontwikkeling is en er zal steeds minimaal 1 Twinfield consultant aanwezig zijn om cases en vragen in behandeling te nemen.

Praktische informatie
Op elke locatie start het programma voor accountancy om 13.00 uur met de ontvangst en eindigt met een borrel tot 18.00 uur. Het programma voor mkb’ers start om 15.00 uur met de ontvangst en eindigt met een borrel.

Programma voor accountancy
13.00 – 13.30 uur: Check in accountancy
13.30 – 14.20 uur: Twinfield optimaal online en Avanzer Suite voor accountancy
13.30 – 14.20 uur: Basecone voor accountancy
13.30 – 15.15 uur: Alure voor accountancy
14.30 – 15.20 uur: Twinfield optimaal online en Avanzer Suite voor accountancy
14.30 – 15.20 uur: Basecone voor accountancy
15.30 – 16.20 uur: Twinfield collaboration en Twinfield practice management voor accountancy
16.30 – 17.20 uur: Twinfield collaboration en Twinfield practice management voor accountancy
13.30 – 18.00 uur: Partnermanagement op locatie voor vragen
Vanaf 17.30: Borrel

Programma voor mkb
15.00 – 15.30 uur: Check in mkb’ers
15.30 – 18.00 uur: Twinfield voor mkb’ers en Basecone scan & herken
15.30 – 16.20 uur: Workfield voor mkb’ers
16.30 – 17.20 uur: Workfield voor mkb’ers
13.30 – 18.00 uur: Partnermanagement op locatie voor vragen
Vanaf 17.30: Borrel

Heb je vragen over de Gebruikersmiddagen? Neem contact op via Klantenservice, (033) 467 70 10 of via gebruikersmiddagen@wolterskluwer.com