Gripp gecertificeerd voor koppeling met Twinfield

Gripp gecertificeerd voor koppeling met Twinfield

De bedrijfssoftware van Gripp is gecertificeerd voor de koppeling met Twinfield Boekhouden. Eigenaar Jack van Galen ontving hiervoor het certificaat van onze partnermanager Lenneke Pool.

De koppelingen tussen Twinfield en softwareoplossingen als Gripp zijn heel belangrijk voor Wolters Kluwer. Want met een goede ‘connectiviteit’ kunnen accountants en ondernemers beter samenwerken en meer uit de boekhouding halen. Met inmiddels meer dan 300 partnerkoppelingen is Twinfield toonaangevend in de online boekhoudbranche in Nederland.

Gebruiksvriendelijke alles-in-één-bedrijfssoftware

Gripp is een alles-in-één-pakket waarmee je het overzicht weer terugbrengt in jouw organisatie. Wil je perfecte offertes maken met een druk op de knop? Zoek je slimme software voor je  projectadministratie met het overzicht van wie wat aan het doen is? Wil je je debiteurenbeheer strakker inregelen? Het kan allemaal met Gripp. Simpel, gebruiksvriendelijk, krachtig en betaalbaar. Dankzij de koppeling met Twinfield hoef je gegevens bovendien niet meer handmatig in te voeren en kun je informatie automatisch laten synchroniseren.

In onze appstore vind je meer informatie over deze koppeling. Je kunt ook kijken op gripp.com of contact opnemen met je accountmanager.