Hercertificering SalesManager voor koppeling met Twinfield

Hercertificering SalesManager voor koppeling met Twinfield

SalesManager, de cloudoplossing voor al je bedrijfsprocessen, is opnieuw gecertificeerd voor de koppeling met Twinfield Boekhouden. Coen Rem (business consultant) en Caroline Warmerdam (directeur) ontvingen hiervoor het certificaat van onze partnermanager Martijn Beens.

De koppelingen tussen Twinfield en softwareoplossingen als SalesManager zijn heel belangrijk voor Wolters Kluwer. Want met een goede ‘connectiviteit’ kunnen accountants en ondernemers beter samenwerken en meer uit de boekhouding halen. Met inmiddels meer dan 300 partnerkoppelingen is Twinfield toonaangevend in de online boekhoudbranche in Nederland.

SalesManager is een krachtige cloudoplossing voor handelsbedrijven of zakelijke dienstverleners. Deze software helpt je bij het stroomlijnen van al je inkoop-, verkoop-, support- en serviceprocessen. Doordat de software modulair is opgebouwd, kun je deze eenvoudig aanpassen aan jouw organisatie.

Voordelen koppeling SalesManager en Twinfield Boekhouden

Dankzij de koppeling met Twinfield kun je je in- of verkoopfacturen in SalesManager automatisch doorsturen naar Twinfield. Dat geldt ook voor bijvoorbeeld je voorraadmutaties. Daarnaast kun je je crediteur- en debiteurgegevens automatisch laten bijhouden. Is er iets gewijzigd in SalesManager? Dan veranderen de debiteuren en crediteuren automatisch mee in Twinfield. Dit scheelt je niet alleen tijd, maar je vermindert ook de kans op fouten.

In onze appstore vind je meer informatie over de koppeling tussen SalesManager en Twinfield. Je kunt ook kijken op salesmanager.nl of contact opnemen met je accountmanager.