Intramed opnieuw gecertificeerd voor koppeling met Twinfield

Intramed opnieuw gecertificeerd voor koppeling met Twinfield

Intramed, slimme en betrouwbare software voor de zorg, is opnieuw gecertificeerd als partner van Twinfield Boekhouden. Product Manager Rob Bosman ontving hiervoor het certificaat uit handen van onze partnermanager Lenneke Pool.

De koppelingen tussen Twinfield en softwareoplossingen van partners als Intramed zijn heel belangrijk voor Wolters Kluwer. Want dankzij software met een goede ‘connectiviteit’ kunnen accountants en ondernemers beter samenwerken en meer uit de boekhouding halen. Met inmiddels meer dan 300 partnerkoppelingen is Twinfield toonaangevend in de online boekhoudbranche in Nederland.

Koppeling Intramed met Twinfield: realtime inzicht in je financiële situatie

Met de slimme software van Intramed bespaar je tijd en voldoe je altijd aan alle wetten en eisen. De software helpt zorgverleners bij hun dagelijkse taken en het stroomlijnen van de administratie, zodat ze vooral bezig kunnen zijn met zorg verlenen. Heel veel specialisten kunnen gebruikmaken van de software. Denk aan fysiotherapeuten, logopedisten, GGZ, oefentherapeuten en vele anderen. Door de koppeling met Twinfield heb je realtime inzicht in je financiële situatie. Altijd en overal. Vanuit Intramed exporteer je direct declaraties en creditaties naar Twinfield. Hierdoor versnel je het proces rond je jaarrekeningen en btw-aangiftes.

Benieuwd naar de koppeling? Bekijk meer informatie over Intramed in onze appstore of kijk op de website van Intramed. Je kunt ook direct contact opnemen met je accountmanager.