Koppeling Curasoft met Twinfield gecertificeerd

Koppeling Curasoft met Twinfield gecertificeerd

Curasoft, leverancier voor softwareoplossingen in de zorg, is als eerste Twinapp partner voor de zorg gecertificeerd voor de koppeling van hun Curasoft EPD met Twinfield. De door Curasoft ontwikkelde koppeling voldoet aan de kwaliteitseisen van Twinfield. Lenneke Pool, partner manager bij Twinfield overhandigde het certificaat op 27 oktober 2015 aan Dennis Vis, directeur van Curasoft.

Dennis Vis en Lenneke Pool
Dennis Vis en Lenneke Pool

Curasoft levert online software ter ondersteuning van de informatiebehoefte, werkprocessen, planning, communicatie, dossiervorming en financiën van zowel grote als kleine zorgorganisaties.

Als Twinfield partner biedt Curasoft een geïntegreerde Twinfield administratie, waardoor declaraties automatisch worden verwerkt. De software van Curasoft is net als Twinfield gebaseerd op cloud-technologie. Zo kunnen gebruikers altijd en overal bij hun bestanden als zij in verbinding staan met het internet. Gebruikers hebben real-time inzicht in hun financiële status en hoeven zelf geen updates of management taken op hun programma’s uit te voeren. Dit wordt door Curasoft en Twinfield uitgevoerd.

Koppeling met Twinfield
Curasoft is een online softwarepakket dat specifiek ingericht is voor alle disciplines in de zorg, van paramedici tot tweedelijnszorg instellingen en instellingen met eigen zorgpaden. Een koppeling met Twinfield komt in aanmerking voor certificering als het aan strenge kwaliteitseisen voldoet. Zo wordt de koppeling technisch en inhoudelijk beoordeeld op correcte bouw, juiste werking, dataverbruik en technische documentatie. Lenneke Pool, partner manager bij Twinfield: ‘De combinatie van Curasoft en Twinfield biedt al lange tijd een betrouwbare oplossing voor de zorg. Deze certificering is een mooie bekroning op onze samenwerking.’

Dennis Vis, directeur van Curasoft voegt hieraan toe: ‘Binnen Curasoft combineren wij logistieke zorgprocessen met vakinhoud en financiële afspraken als procesondersteunende zorgpaden voor de professional. Voor het verwerken van de facturen en declaraties vertrouwen we op de gedegen software van Twinfield. De verwerking van de financiële stromen op de juiste manier is essentieel voor onze klanten en de certificering van de koppeling is voor alle partijen daarom ook een bevestiging van de betrouwbaarheid en kwaliteit.’

Partnerpagina Curasoft
Meer informatie over Curasoft vind je op de Partnerpagina.