Koppeling PinkWeb met Twinfield Boekhouden

Koppeling PinkWeb met Twinfield Boekhouden

Softwareontwikkelaar PinkWeb is gecertificeerd als partner van Twinfield Boekhouden. Voor het innovatie klantportaal Client Online van PinkWeb ontving business development manager Marcel Janssen het certificaat van onze partnermanager Martijn Beens.

De koppelingen tussen Twinfield en partners als PinkWeb zijn heel belangrijk voor Wolters Kluwer. Want met een goede ‘connectiviteit’ kunnen accountants en ondernemers beter samenwerken en meer uit de boekhouding halen. Met inmiddels meer dan 300 partnerkoppelingen is Twinfield toonaangevend in de online boekhoudbranche in Nederland.

Voordelen klantportaal Client Online voor jou

Het innovatieve klantportaal Client Online faciliteert de communicatie tussen medewerkers van het accountantskantoor, hun klanten en uitvragende partijen. De focus ligt op efficiency en het online begeleiden van je klanten. Als professional kun je je met deze slimme functionaliteit nog meer richten op het mooie vak waar je voor hebt gekozen. Met je kennis en expertise kun je je klanten nog beter en proactiever helpen te excelleren. Dankzij de koppeling met Twinfield hoef je gegevens bovendien niet meer handmatig in te voeren en kun je informatie automatisch laten synchroniseren.

In onze appstore vind je meer informatie over deze koppeling. Je kunt ook kijken op pinkweb.nl of contact opnemen met je accountmanager.