Koppeling Yoobi met Twinfield Boekhouden

Koppeling Yoobi met Twinfield Boekhouden

Yoobi, cloudsoftware voor CRM, projectmanagement, facturatie en registratie, is opnieuw gecertificeerd voor de koppeling met Twinfield Boekhouden. Vincent van Egt (manager Sales en Marketing) ontving hiervoor het certificaat van onze partnermanager Martijn Beens.

De koppelingen tussen Twinfield en softwareoplossingen als Yoobi zijn heel belangrijk voor Wolters Kluwer. Want met een goede ‘connectiviteit’ kunnen accountants en ondernemers beter samenwerken en meer uit de boekhouding halen. Met inmiddels meer dan 300 partnerkoppelingen is Twinfield toonaangevend in de online boekhoudbranche in Nederland.

Met Yoobi optimaliseer je jouw uren-, project- en facturatieproces. De software helpt je om je projecten naadloos te laten aansluiten op de facturatie en boekhouding. Van diverse registraties en onkostendeclaraties tot factuurmomenten, omzet én betalingen. Daardoor creëer je een sluitend proces, direct inzicht en een efficiënte planning.

Voordelen koppeling Yoobi en Twinfield Boekhouden

Dankzij de gecertificeerde koppeling kun je informatie uit Twinfield gemakkelijk integreren met Yoobi. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om automatisch facturen te versturen aan Twinfield en de betalingen automatisch te laten verwerken. Je boekt jouw omzet daarbij direct op de juiste omzetrekening en kostenplaats. Betrouwbaar, snel en secuur. Ook hoef je geen facturen handmatig meer te importeren in Twinfield.

In onze appstore vind je meer informatie over de koppeling tussen Yoobi en Twinfield. Je kunt ook kijken op Yoobi.nl of contact opnemen met je accountmanager.