Koppelingen Webwinkelfacturen.nl opnieuw gecertificeerd

Koppelingen Webwinkelfacturen.nl opnieuw gecertificeerd

Webwinkelfacturen.nl is officieel gecertificeerd als partner van Twinfield. Met hun oplossingen koppel je eenvoudig je webwinkel aan je boekhouding. Namens Twinfield mocht onze partnermanager Fred Wevers het certificaat overhandigen aan Sophie Fischer en Joost Hermans van Webwinkelfacturen.nl.

De koppelingen tussen Twinfield en partners als Webwinkelfacturen.nl zijn heel belangrijk voor Wolters Kluwer. Want met een goede ‘connectiviteit’ kunnen accountants en ondernemers beter samenwerken en meer uit de boekhouding halen. Met inmiddels meer dan 300 partnerkoppelingen is Twinfield toonaangevend in de online boekhoudbranche in Nederland.

Webwinkelfacturen.nl: bestellingen automatisch in de boekhouding

Er zijn veel systemen voor webwinkels, boekhouden en facturatie op de markt. Maar hoe zorg je ervoor dat je van iedere webwinkelbestelling een factuur krijgt in je boekhouding? En dan zonder dat je hiervoor handmatig werk hoeft te verrichten? Webwinkelfacturen.nl is in Nederland marktleider in het koppelen van webwinkels of POS-kassasystemen met boekhoudpakketten. Als klant hoef je de koppeling alleen maar aan te zetten en (binnen enkele minuten) te activeren.

Vindt er een verkoop plaats in de webwinkel? Dan wordt er dankzij de koppeling automatisch een verkooptransactie of factuur aangemaakt in het boekhoudsysteem. Inclusief verwerking van btw, verzendkosten en kortingen. Je hoeft dus geen data meer dubbel in te voeren. Daardoor bespaar je veel tijd en verminder je de kans op fouten.

Benieuwd? Bekijk meer informatie over de verschillende koppelingen van Webwinkelfacturen.nl in onze appstore of kijk op de website van Webwinkelfacturen.nl. Je kunt ook direct contact opnemen met je accountmanager.

Meer informatie?

Verder lezen? Meer over het belang van een goed ingerichte webwinkelkoppeling lees je in onze blog 8 redenen om je te verdiepen in een webwinkelkoppeling. Deze blog kwam tot stand in samenwerking met Joost Hermans van Webwinkelfacturen.nl.