Legalsense en Twinfield: een gouden combinatie voor de advocatuur

Legalsense en Twinfield: een gouden combinatie voor de advocatuur

Legalsense, software voor juridische professionals, is opnieuw gecertificeerd als partner van Twinfield Boekhouden. Oprichter Bram Braakman ontving hiervoor het certificaat uit handen van onze partnermanager Lenneke Pool.

De koppelingen tussen Twinfield en softwareoplossingen van partners als Legalsense zijn heel belangrijk voor Wolters Kluwer. Want dankzij software met een goede ‘connectiviteit’ kunnen accountants en ondernemers beter samenwerken en meer uit de boekhouding halen. Met inmiddels meer dan 300 partnerkoppelingen is Twinfield toonaangevend in de online boekhoudbranche in Nederland.

Voordelen koppeling Legalsense met Twinfield

Legalsense is specialist in praktijkmanagementsoftware voor juridische professionals. Van tijdschrijven en cliënten- of dossierbeheer tot declareren en rapportages. Dankzij de volledige koppeling met Twinfield Boekhouden is het bijhouden van uren (tijdsregistratie) en het facturatieproces snel en eenvoudig te doen. Ingevoerde cliënten, dossiers en crediteuren worden automatisch ook in Twinfield aangemaakt. Definitieve facturen komen als verkoopfactuur in Twinfield en verschotten als inkoopfactuur in Twinfield. De betaalstatus van facturen zet je vanuit Twinfield automatisch over naar Legalsense. Daardoor blijft iedereen op de hoogte van betalingen.

De koppeling tussen Legalsense en Twinfield verloopt geheel automatisch. Je hoeft zelf geen actie te ondernemen om altijd de meest recente gegevens in je boekhouding te hebben. Je accountant of boekhouder kan gebruikmaken van onze krachtige online boekhoudsoftware. Daarnaast ervaren je juristen het gemak van praktijkmanagementsoftware die speciaal ontwikkeld is voor de juridische markt.

Benieuwd naar de koppeling? Bekijk meer informatie over Legalsense in onze appstore of kijk op de website van Legalsense. Je kunt ook direct contact opnemen met je accountmanager.