LIFT software gehercertificeerd voor koppeling met Twinfield

LIFT software gehercertificeerd voor koppeling met Twinfield

De online projectbeheersingsoftware van LIFT software is opnieuw gecertificeerd voor de koppeling met Twinfield Boekhouden. Duncan Plomp, Otto Florijn, Martin van der Zee ontvingen hiervoor het certificaat van onze partnermanager Fred Wevers.

De koppelingen tussen Twinfield en partners als LIFT software zijn heel belangrijk voor Wolters Kluwer. Want met een goede ‘connectiviteit’ kunnen accountants en ondernemers beter samenwerken en meer uit de boekhouding halen. Met inmiddels meer dan 300 partnerkoppelingen is Twinfield toonaangevend voor de online boekhoudbranche in Nederland.

Martin van der Zee, Head of Development & Support bij LIFT software, is blij met de hercertificering: “Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met Twinfield. Het contact verliep soepel en het was voor onze programmeurs eenvoudig om een koppeling te leggen tussen LIFT en Twinfield.”

Meer weten?

In onze appstore vind je meer informatie over LIFT software. Wil jij ook een officiële Twinfield certificering ontvangen? Neem dan contact op met één van onze partnermanagers of lees hier over partner certificeringen.