Twinfield maakt professioneel boekhouden persoonlijk

Twinfield helpt accountants en boekhoudprofessionals hun dagelijkse werk makkelijker te maken. Allereerst door slimme boekhoudsoftware te ontwikkelen die voldoet aan de nieuwste regelgeving, automatisering en online beveiliging. Maar misschien wel belangrijker: we denken met je mee. En zorgen dat je met de geavanceerde functies van ons uitgebreide pakket alles in een handomdraai geregeld hebt. Zodat jij de juiste beslissingen kunt nemen voor je organisatie. Professioneel overzicht, inzicht en vooruitzicht: daar zorgen we voor.

Professioneel en persoonlijk

Onze collega’s hebben hart voor het vak, weten precies wat er speelt en snappen waar jij behoefte aan hebt. We kennen ons programma op ons duimpje en werken er dagelijks aan om het nóg beter te maken. Om zo ondernemend Nederland verder te helpen. Dat zeggen we niet alleen, we doén het ook. Zo kun je bij ons terecht voor trainingen op maat, handige checklists en blogs om je kennis verder bij te spijkeren. Óf voor wat we stiekem het leukste vinden: een adviesgesprek wanneer het jou uitkomt. Bij ons op kantoor, of bij jou aan tafel. Want alleen door te luisteren kom je tot software waar je écht iets aan hebt. Twinfield maakt professioneel boekhouden persoonlijk.

Onderdeel van Wolters Kluwer

Wolters Kluwer is wereldwijd een van de grootste aanbieders van informatie en tools voor accountants, fiscale- en financiële professionals. Elke dag werken honderdduizend vakmensen over de hele wereld met onze software. In hun dagelijkse werk vertrouwen zij op onze jarenlange expertise en producten. Dankzij continue doorontwikkeling en vernieuwing komen wij tegemoet aan de steeds toenemende vraag naar intelligente software en eenvoudige workflow-tools. Dit doen we door deskundige oplossingen te bieden waarbij kennis en technologie voorop staan.​