Accountantzoeker en partnerstatus

Accountzoeker

Het juiste accountants- of administratiekantoor vinden, passend bij jouw onderneming, is vaak tijdrovend. Met de online Accountantzoeker van Twinfield maken wij jouw zoektocht wat makkelijker. Door het invullen van je postcode of vestigingsplaats vind je op een eenvoudige manier de accountants- en administratiekantoren die zich in jouw omgeving bevinden en hun dienstverlening op een moderne online manier leveren. Zo bepaal je snel welk kantoor het beste bij jou past.

Partners van Twinfield
De resultaten van de Accountantzoeker worden weergegeven op volgorde van ‘partnerstatus’: Expert, Certified en Registered. Een gedegen en uitgebreid partnerprogramma ligt ten grondslag aan het bepalen van een partnerstatus. Kwalificaties vinden plaats op basis van de opgedane kennis van Twinfield online boekhouden en het up-to-date zijn qua marktontwikkelingen.

Expert

Deze kantoren zijn gestandaardiseerd op Twinfield en hebben kennis van Twinfield op het hoogste niveau. De medewerkers hebben trainingen gevolgd en zijn gecertificeerd. Zij doen actief mee met diverse acties en activiteiten die door Twinfield worden ontplooid ten gunste van de ondernemers.

Certified

Deze kantoren zijn gestandaardiseerd op Twinfield en hebben kennis van zaken op het gebied van Twinfield online boekhouden. Zij weten het maximale aan mogelijkheden uit Twinfield online boekhouden te halen zodat jij, de ondernemer geen zorgen hoeft te hebben over de administratie.

Registered

Deze kantoren werken onder andere met Twinfield als online boekhoudpakket. Het kantoor heeft nog geen gecertificeerde medewerkers maar zit in het proces om dat te verwezenlijken.