Twinfield GO

€ 10,- Per maand

1 gebruiker
Back-ups, updates & hosting
Hulp via je accountant

De prijs is exclusief kosten administratie en Basecone.

Voor ondernemers die een hekel hebben aan boekhouden.

Maak het je klant gemakkelijker

Twinfield GO is ideaal voor ondernemers die niet willen boekhouden, maar wél grip willen op hun omzet en kosten. Twinfield GO combineert de kracht van Twinfield en Basecone. Je klant levert dus voortaan zowel zijn verkoop- als inkoopfacturen in een handomdraai bij je aan. Via zijn mobiel, e-mail of vanuit Twinfield zelf. Werk de boekhouding sneller bij, spreid je werkdruk en en bied je klanten inzicht in hun financiële resultaten.

INKOOP
Je klanten leveren gemakkelijk documenten aan

Laat klanten hun facturen en bonnetjes aanleveren zoals zij dit willen. Een foto van een tankbonnetje, een uitgebreide factuur per e-mail of een ingescande stapel inkoopfacturen.

Werk de boekhouding automatisch bij Werk de boekhouding automatisch bij

Alle facturen komen centraal binnen. Met Basecone verwerk je eenvoudig facturen en bonnetjes in de boekhouding van je klant. Slim, snel en zonder moeite. Ook handig: je bouwt tevens direct een krachtig digitaal dossier op.

Administratie instellingen grootboekrekening Jij bepaalt…

Hoeveel laat je over aan de klant? Jij legt dit vast in Twinfield en behoudt zo alle controle over de boekhouding. Van de grootboekrekeningen waaruit gekozen kan worden tot het al dan niet automatisch boeken van facturen.

VERKOOP
Makkelijk offertes en facturen maken Stijlvolle offertes

Offertes maken kan jouw klant in een handomdraai. In lijn met de eigen huisstijl. Akkoord of feedback geven gebeurt volledig online. Na akkoord op de offerte kan hier eenvoudig een factuur van gemaakt worden. Geen dubbel werk dus

Moeiteloos factureren, ook periodiek Moeiteloos factureren, ook periodiek

Producten of diensten kan jouw klant moeiteloos factureren. Exclusief of inclusief BTW. Of het nu gaat om eenmalige of herhalende facturen. Inclusief bijlagen en bijbehorende notities als geheugensteun.

Verzend betalingsherinneringen Verzend betalingsherinneringen

Heeft je klant nog geld tegoed van afnemers? Verstuur dan een betalingsherinnering. Hierin heeft de debiteur direct toegang tot de facturen die nog betaald moeten worden.

INZICHT
Houd alles in de gaten Houd alles in de gaten

Heeft de afnemer een factuur bekeken of niet? Zijn er notities toegevoegd? Wanneer is de factuur betaald? Via de tijdlijn blijf je op de hoogte van de status van een offerte of factuur. Zowel jij als jouw klant. Ideaal.

Activeer een bankkoppeling Activeer een bankkoppeling

Wil je de boekhouding van de klant nog sneller bijwerken? Activeer dan de koppeling met de ING, Rabobank of ABN AMRO. Of importeer bankafschriften van meer dan 29 banken in binnen- en buitenland.

Grip op omzet en kosten Grip op omzet en kosten

Twinfield biedt enkele eenvoudige overzichten en grafieken die iedere ondernemer kan begrijpen. Ze geven inzicht in: Welke afnemers moeten nog betalen? Wie vertegenwoordigen de hoogste omzet binnen mijn klantenportfolio? En: welke facturen moeten nog betaald worde

Deel uitgebreide rapportages Deel uitgebreide rapportages

Wil je meer financiële informatie delen, dan kan dit uiteraard ook. Benut alle rapportagefuncties van Twinfield en deel de resultaten met jouw klanten. Of profiteer van onze koppelingen met partners zoals Ezora, Speedbooks of Visionplanner.

Wat is de prijs voor Twinfield GO?

Twinfield GO kost € 10,00 per gebruiker per maand (naast de kosten voor de interne administratie en de scan&herken software van Basecone).