Aan de slag met Twinfield Boekhouden? Wij helpen je graag goed op weg! Zo vind je op deze pagina handige video’s, waarbij je in 10 stappen uitleg krijgt over de belangrijkste functionaliteiten in Twinfield. Ook lees je hier meer over de verschillende trainingen waarin je leert zo efficiënt mogelijk met Twinfield te werken. Als je enige basiskennis hebt opgedaan, komt onze accountant adviseur vervolgens graag bij je langs om samen met jou je Twinfield omgeving goed in te richten.

Onze accountant adviseur helpt je snel op weg

Makkelijk starten

‘Mijn naam is René Schneider en ik help jou graag om snel en zorgeloos van start te gaan met Twinfield online boekhouden! Als adviseur accountancy ondersteun ik jou en je kantoor met het inrichten van je nieuwe Twinfield software. Nadat je abonnement is afgesloten en je voldoende getraind bent in Twinfield, kom ik bij je langs. Samen richten we onder andere een sjabloon administratie in, koppelen we de bank en importeren het PKI-certificaat. Zo kun jij snel en zorgeloos starten met je nieuwe boekhoudsoftware. Daarnaast ben ik beschikbaar voor advies en het beantwoorden van je vragen.’

‘Samen gaan we voor het beste resultaat!’

In 10 stappen starten met Twinfield

Met behulp van deze video’s leer je alles over het inrichten en het gebruik van Twinfield. Zoals het aanmaken van een grootboekrekening en verkoopfacturen. Zo kun jij direct aan de slag met Twinfield.

Meer informatie

Training voor accountants

Je hebt inloggegevens van jouw online boekhouding ontvangen. Nu wil je er vanzelfsprekend zo snel mogelijk mee werken. Een ervaren trainer maakt je op de trainingslocatie van Twinfield in Hoevelaken wegwijs in het systeem. Dagelijks worden verschillende trainingen gegeven op het niveau dat bij jou past.

Meer informatie