Abonnement Basis Boekhouden

Abonnement Compleet boekhouden

€ 29,- Per maand

1 gebruiker
5 administraties
Back-ups, updates & hosting
Hulp via je accountant

Met het Basis Boekhouden abonnement is er een nauwe samenwerking tussen ondernemer en accountant. De ondernemer bereidt de boekhouding voor, de accountant of het administratiekantoor controleert. Zo kan een ondernemer eenvoudig zelf de in- en verkoopfacturen inboeken, zijn kas bijhouden en automatisch de bankafschriften inlezen zonder angst om fouten te maken. Alles wordt in concept verwerkt, de accountant controleert de boekhouding en maakt de conceptboekingen definitief.

Makkelijk starten

Graag goed starten met het online boekhoud-programma van Twinfield? Met de 10 stappen’ video’s krijg je stap voor stap uitleg. Of volg een training.

Snel overstappen

Overstappen ‘gedoe’? Nee hoor! De admini-stratie overzetten doet de nieuwe leverancier grotendeels. Advies nodig? Een consultant bespreekt graag het overstapproces met je.

7 jaar bewaren

Elke ondernemer is wettelijk verplicht de administratie 7 jaar te bewaren. Met online boekhouden voldoe je eenvoudig aan die verplichting.

Alles veilig

Veiligheid is voor ons van levensbelang! Twinfield heeft daarom het Zeker-OnLine keurmerk. Systemen en procedures worden per kwartaal geaudit door BDO.

Belangrijke functies basis boekhouden abonnement

Bankieren

Koppel je bank voor automatisch bankafschriften van ING tot KNAB.

Rapportages

Volg real-time online de belangrijkste financiële cijfers. 17 standaard rapportages beschikbaar.

Belastingaangifte

Verstuur de btw aangifte direct vanuit de boekhouding.

Facturen inboeken

Inkoop en verkoop facturen inboeken.

Een paar product highlights

Met 1 druk op de knop 17 rapportages
Activeer een bankkoppeling
Directe bankkoppelingen met

ING
Rabobank
ABN-AMRO
Knab

Voordelen Twinfield Basis boekhouden

Samenwerking

Met het Basis Boekhouden abonnement werken ondernemer en accountant nauw samen en nemen ze werk uit elkaars handen. De ondernemer doet een deel van zijn administratie zelf en laat deze controleren door de accountant. Zo zijn ze beiden minder tijd kwijt aan de administratie waardoor de accountant zich meer kan richten op de adviserende rol richting ondernemer.

Makkelijk koppelen

Met Twinfield Online Boekhouden kunt u gratis een directe koppeling leggen tussen uw boekhouding en uw bankrekening bij de ABN Amro of de Rabobank. Naast een veilige en geavanceerde bankenkoppeling is uw Twinfield administratie met talloze andere systemen te koppelen. Met meer dan 100 partners kan via webservices eenvoudig gekoppeld worden met software op elk denkbaar niveau.

Accountant nodig?

Een abonnement op Twinfield Basis Boekhouden kan alleen verkregen worden in samenwerking met de accountant. Hebt u als ondernemer nog geen accountant? Gebruik de Accountantzoeker op deze website en zoek een accountant die met Twinfield werkt.

Advies nodig?

Onze adviseurs helpen je graag.

Bel: (033) 467 70 02

ma t/m vrij van 8:30 tot 17:00

contact