Abonnement Online Factureren Plus
Abonnement Online Factureren Plus

Niet zelf boekhouden, wel altijd op de hoogte

Het abonnement Online Factureren Plus is een combinatie van het abonnement ‘Meekijken’ en het abonnement ‘Online Factureren’. De accountant voert de boekhouding en de ondernemer ‘kijkt’ als het ware mee en heeft toegang tot alle online rapportages. De verkoopadministratie kan de ondernemer wel zelf voeren,
net als het maken van facturen in een eigen layout en het totale debiteurenbeheer dat door de ondernemer zelf gebeurt. Nieuw in dit abonnement is ‘betalen en incasseren’.

Overzicht: Twinfield online Factureren Plus abonnement

Samenwerken

Als gebruiker van het abonnemente Online Factureren Plus kun je met jouw accountant of administratiekantoor samenwerken in de administratie. Zo bespaar je flink op uitgaven en heb je wel altijd in- en overzicht!

Altijd en overal

Je accountant of administratiekantoor voert jouw administratie, maar je doet zelf de verkoopboekingen. Jij bent dus op de hoogte van alle boekingen en de actuele stand van zaken.

Koppelingen

Je koppelt Twinfield online boekhouding eenvoudig aan andere software. Dankzij een samenwerking met ruim 300 partners is er ook voor jouw online boekhouding vast en zeker een koppeling mogelijk die boekhouden voor jou nog efficiënter maakt.

Alles in eigen hand?

Wil je een onbeperkt aantal administraties opvoeren, in- en verkoopfacturen invoeren, e-billing én een krachtig kredietbeheer? Kies dan voor het abonnement MKB Boekhouden.

De kracht

Betalen en incasseren
Geïntegreerd aanmaningsproces en debiteurenbeheer
Volledige backups en automatische updates
Altijd en overal de eigen administratie inzien
Online rapportage

Voor wie?

Het abonnement Online Factureren Plus is geschikt voor ondernemers die hun eigen verkoopadministratie willen voeren, zicht willen houden op de financiële stand van zaken en een grip willen krijgen op het betalingsgedrag van klanten.

Kosten

€ 25,- Per maand
per maand

Abonnement Online Factureren Plus