Ruime aandacht voor PSD2 tijdens Klantinspraaksessie Twinfield

Vrijdag 22 maart vond er weer een Klantinspraaksessie plaats bij Twinfield in Hoevelaken. Het moment om meningen en feedback uit te wisselen en onze klanten bij te praten over productverbeteringen in Twinfield Boekhouden, de nieuwe PSD2-wetgeving en ontwikkelingen in de markt. 20 deelnemers van verschillende accountants- en administratiekantoren deelden hun input in deze interactieve sessie. 

Belangrijk onderwerp op de agenda was PSD2, de nieuwe Europese richtlijn voor betalingsverkeer. Binnen de accountancy zijn er veel vragen over PSD2, vooral over wat er nu precies van accountants en adviseurs wordt verwacht. Onze specialist Robert Baars ging dieper in op de wetgeving in een vraag- en antwoordsessie. Daarnaast liet hij zien hoe Twinfield zich voorbereidt op PSD2 (lees voor meer informatie onze blogs over PSD2).

Basecone: autorisatiemanagement

Ook aanwezig was onze partner Basecone, dé standaard op het gebied van digitale documentverwerking. In kleine groepen kregen de deelnemers te zien hoe je met de nieuwe autorisatieflows in Basecone nu nog sneller je facturen kunt boeken. Dankzij deze nieuwe flows hoef je niet langer na te denken over wie van je collega’s akkoord moet geven. Tevens zie je in één oogopslag waar je facturen blijven.

Top-3 meest gewenste verbeteringen

Gedurende de dag ontvingen we veel feedback van klanten. Zo bespraken we in een speciale deelsessie de module voor verkoopfacturatie in Twinfield. Ook konden de deelnemers stemmen over al eerder aangedragen verbetervoorstellen. Samen hebben we een top-3 gemaakt van de meeste gewenste verbeteringen in onze software. Kortom: een zeer geslaagde dag. Iedereen bedankt en graag tot in juni!

Wil je meer weten of zelf een keer meedoen aan een Klantinspraaksessie? Bekijk meer informatie en meld je aan.

Impressie Twinfield Klantinspraaksessie maart 2019
Impressie Twinfield Klantinspraaksessie maart 2019