SecureLogin ontvangt certificaat voor koppeling met Twinfield

SecureLogin ontvangt certificaat voor koppeling met Twinfield

SecureLogin, een veilige ‘single sign-on’ cloudoplossing voor administratie- en accountantskantoren, is gecertificeerd voor de koppeling met Twinfield Boekhouden. Namens het team van SecureLogin ontvingen directeur Arjan van Brakel en mede-oprichter Pascal van Deursen hiervoor het certificaat van onze partnermanager Fred Wevers.

De koppelingen tussen Twinfield en softwareoplossingen als SecureLogin zijn heel belangrijk voor Wolters Kluwer. Want met een goede ‘connectiviteit’ kunnen accountants en ondernemers beter samenwerken en meer uit de boekhouding halen. Met inmiddels meer dan 300 partnerkoppelingen is Twinfield toonaangevend in de online boekhoudbranche in Nederland.

SecureLogin is ontwikkeld als hét ‘online bureaublad’ voor administratie- en accountantskantoren. Met deze krachtige cloudoplossing heb je één platform voor het controleren en beheersen van de online applicaties van je klanten en medewerkers. Zo krijg je inzicht in wie welke applicaties (en hoe vaak) gebruikt. Ook kun je de juiste personen snel en doelgericht toegang geven of juist toegangsblokkades opwerpen als dat nodig is. Bijvoorbeeld als wilt voorkomen dat een ex-medewerker toegang heeft tot bedrijfskritische applicaties. Daarnaast helpt deze oplossing je in het oerwoud van gebruikersnamen en wachtwoorden en bijvoorbeeld bij de AVG-regelgeving.

Voordelen koppeling SecureLogin en Twinfield Boekhouden

Dankzij de koppeling met Twinfield krijg je als kantoor volledige controle over je gebruikers. Gaat er bijvoorbeeld een collega uit dienst? Dan is een blokkade aan de kant van SecureLogin voldoende om deze gebruiker geen toegang meer te geven tot Twinfield.

In onze appstore vind je meer informatie over de koppeling tussen SecureLogin en Twinfield. Je kunt ook kijken op securelogin.nu of contact opnemen met je accountmanager.