Simplicate ontvangt certificaat voor koppeling met Twinfield

Simplicate ontvangt certificaat voor koppeling met Twinfield

Simplicate, leverancier voor software voor bedrijfsvoering heeft een certificaat ontvangen voor de koppeling met Twinfield. Dat betekent dat de koppeling na een grondige kwaliteitscontrole voldoet aan de juiste kwaliteitseisen van Twinfield. Simplicate directeur Gerard Loode ontving het certificaat van Fred Wevers, partner manager bij Twinfield.

Fred Wevers (links) en Gerard Loode.
Fred Wevers (links) en Gerard Loode.

Simplicate biedt online software voor bedrijfsvoering. Denk daarbij aan CRM, sales, project management en facturatie. De gebruiker kan met de software van Simplicate onder andere taken en projecten beheren, uren registreren en online offreren en factureren.

Hele facturatieproces geautomatiseerd
Met de geïntegreerde koppeling tussen Simplicate en Twinfield worden alle facturen en debiteurgegevens automatisch vanuit Simplicate verstuurd naar en geboekt in de boekhouding van Twinfield. Betalingsgegevens worden automatisch gesynchroniseerd. Zodra een factuur betaald is, verandert de status in Simplicate direct naar ‘betaald’. Tot die tijd blijft de status ‘openstaand’ en zie je precies hoeveel dagen een factuur open staat. Op deze manier automatiseer je het hele facturatieproces.

Een koppeling komt in aanmerking voor een certificering als het aan een aantal kwaliteitseisen voldoet. De koppeling wordt door Twinfield technisch en inhoudelijk beoordeeld op correcte bouw, juiste werking, dataverbruik en technische documentatie.

Meerwaarde en kwaliteit
Gerard Loode: ‘Zowel Simplicate als Twinfield leveren innovatieve cloudproducten en wij geloven in de samenwerking tussen goede partners. Daarom wilde ik graag dat de koppeling tussen Twinfield en Simplicate op kwaliteit beoordeeld werd. Dit certificaat biedt onze gezamenlijke klanten meerwaarde en kwaliteit.’