Webinar LoanStreet

Twinfield organiseert samen met Sparkholder webinars over financieren via je boekhoudpakket. Tijdens deze webinar leer je hoe je razendsnel en gemakkelijk de beste financieringsdeal voor je klanten regelt met Twinfield en LoanStreet.

Loanstreet
De Loanstreet app is een handig hulpmiddel voor ondernemers die zoeken naar een financiering. LoanStreet biedt eenvoudig toegang tot verschillende financieringsvormen. Door de koppeling met Twinfield weet de ondernemer binnen één minuut of hij een financiering kan krijgen en bij welke financiers de kansen het grootst zijn. Als accountant kun je met de app ook samen met je klant aan een aanvraag werken. Zo kun je je klanten assisteren bij het doen van een kredietaanvraag. Ook wordt inzichtelijk hoe de onderneming presteert en wat door financiers als mogelijke zwaktes gezien wordt. Om de kans van slagen te vergroten, kun je hier samen met je klant aan werken.

Webinar
Tijdens de webinar krijg je een demonstratie van Loanstreet en worden de voordelen voor jou en je klant belicht. Daarnaast komen er ‘tips and tricks’ en ervaringsverhalen aan bod.

Na het volgen van deze webinar ben je in staat om gemakkelijk en snel de beste financieringsdeal voor je klanten te regelen.

Tijd: 16:00 – 16:30 uur
Locatie: Online