Basecone

0
5.00 out of 5 based on 5 customer ratings
5 reviews
Informatie
Categorieën

Document management, Scanning

Branches

Advocaten, Apothekers, Bouw, Dienstverlening, Dierenartsen, Educatie, Electronica, Financieel, Fysiotherapeuten, Groothandel

Basecone | Digitale documentverwerking, scan & herkensoftware

Basecone koppelt met Twinfield online boekhouden

 

– Tijdswinst door automatisch boekingsvoorstel
– Eenvoudig en snel declaraties indienen en verwerken
– Veilig in de cloud: Alle documenten blijven 10 jaar veilig opgeslagen

Basecone is opgericht om het leven van accountants en ondernemers makkelijker te maken en is inmiddels uitgegroeid tot dé standaard op het gebied van digitale documentverwerking.
Basecone koppelt met Twinfield online boekhouden.

Facturen en documenten kunnen automatisch, snel en gemakkelijk worden aangeleverd, verwerkt en geboekt in Twinfield. Geen onnodig papierwerk of zoekgeraakte bonnetjes, maar alle documenten direct opgeslagen in de cloud, klaar om verder te verwerken. Alle documenten worden voor een periode van 10 jaar opgeslagen, altijd en overal beschikbaar. Wijs autorisatoren aan en laat deze de facturen beoordelen – in Basecone zelf, of via de autorisatie-app Basecone Flux. Daarnaast kan gebruik gemaakt worden van Basecone Spenser, de declaratie-app waarmee bedrijven gemakkelijk declaraties kunnen aanleveren. Declaraties kunnen vervolgens efficiënt geboekt worden in Basecone.

Aanleveren
Facturen, documenten en declaraties worden aangeleverd via e-mail, de webapplicatie of de mobiele app. Tijdens het aanleveren kan een tag worden meegegeven zodat het document direct herkend (binnen 1 seconde) wordt door de geoptimaliseerde scan & herken tool.

Verwerken en boeken
Middels het boekingsvoorstel met een herkenningsgraad van 95% en de mogelijkheid om boekingsregels op te slaan kan snel en eenvoudig geboekt worden. UBL formaat wordt ondersteund en daarnaast ondersteunt Basecone ook herkenning op regelniveau middels de samenwerking met Invoice Sharing. Om optimale efficiëntie te behalen voor accountants en bedrijven bestaat er de bulkvalidatie module, waarmee je tien documenten tegelijk kan boeken.

Autoriseren
Nadat de boeking is voltooid kunnen autorisatoren per document worden ingesteld worden, maar dit kan ook standaard ingesteld worden via de workflow module. Het goedkeuren of afkeuren van facturen en/of declaraties kan real-time via de declaratie-app Basecone Flux, maar kan uiteraard ook in Basecone zelf. Naast deze goedkeuringsflow kan ook worden ingesteld of een goedgekeurde factuur of declaratie direct vrijgesteld moet worden voor betaling in Twinfield.

Het grote gemak van aanleveren van facturen en declaraties, het hoge herkenningspercentage en Basecone’s soepele en efficiënte workflow zorgen voor een continu bijgewerkte boekhouding.

Basecone koppelt met Twinfield online boekhouden
De koppeling is inclusief:
Toepassen valuta.
Projecten.
Kostenplaatsen.
Synchronisatie van grootboekrekeningen.
Factuur vrij geven voor betaling in Twinfield. Indien factuur is goedgekeurd in autorisatiemodule van Basecone.
Automatisch aanmaken van debiteuren en crediteuren.
Gebruik van vrije tekst velden in Twinfield.
Integratie met andere Twinfield partners, zoals bijvoorbeeld NewBase, Ezora en Visionplanner.

Webdienst
Vanuit Twinfield is elk document veilig op te vragen zonder opnieuw in te loggen. Basecone is volledig ontwikkeld als webdienst en verwerkt real-time alle gegevens en werkt in alle gangbare internetbrowsers.

5.00 out of 5 based on 5 customer ratings
5 reviews
 1. Michiel

  Wij gebruiken dit al jaren en hebben gedurende deze tijd ook meerdere scan&herken oplossingen meegemaakt, maar basecone blijft tot op heden de meest veelzijdige en gebruiksvriendelijke oplossing.

 2. Hein van Weeren

  Stonden voor de keuze om een scanpakket te kiezen en hebben gekozen voor Bascone. Geen spijt, Basecone is gebruiksvriendelijk en vooral de snelle realtime verwerking biedt veel voordelen. Zonder meer een aanrader!

 3. Ingrid van der Vlist

  Ik vind het ideaal om dmv de app. foto’s te maken van mijn facturen en deze in de administratie te krijgen. Scheelt mij veel gedoe en tijd met scannen en ik vind in Twinfield altijd alles terug, top!

 4. Piet

  Scan en herken software met een hele nette integratie in het boekhoudpakket Twinfield. Ik ben er erg tevreden over. Kan niet oordelen of het voor iedereen in elke situatie goed werkt: voor ons werkt het in ieder geval perfect.

 5. Fedor van den Hoek

  Wij willen als vernieuwend administratiekantoor, zo veel mogelijk gebruik makend geautomatiseerde oplossingen, zo snel mogelijk van de bron (factuur en bankmutatie) tot een kwalitatief goede eindrapportage komen. In dit proces is Basecone voor ons de perfecte partner voor de digitale aanlevering en elektronische verwerking van de facturen. Het aanlevergemak, de goede herkenning van de facturen en de goede verwerkingssnelheid, is voor ons de reden om voor Basecone te kiezen.