OctoPOS

0
5.00 out of 5 based on 1 customer rating
1 review
Informatie
Categorie

Kassasysteem / POS

Branches

Apotheekhoudende huisarts, Apothekers, Electronica, Fysiotherapeuten, Horeca, Kleding en sport, Retail, Snackbar, Speciaalzaken, Sportverenigingen

OctoPOS | Online kassasysteem

OctoPOS koppeling met Twinfield online boekhouden

– Uitgebreide functionaliteit tegen een laag maandtarief
– Gebruiksvriendelijk en efficient
– Eenvoudig te koppelen met andere systemen
– Geschikt voor ieder afrekenpunt door schaalbaarheid

OctoPOS is een gebruiksvriendelijk kassasysteem voor ieder afrekenpunt. Met OctoPOS heeft u volledige controle over de kasstroom tegen een prima tarief per maand. OctoPOS is volledig webbased, zeer intuïtief en wordt ingericht naar uw wensen, waardoor OctoPOS uitstekend past bij uw werkomgeving. Goedkoop en gebruiksvriendelijk, dat is OctoPOS.

Diverse branches
OctoPOS wordt gebruikt in diverse branches, zoals mode, kringloop, elektronica, horeca, maar ook bij garagebedrijven, zwembaden en huisartsen. Via de goedgekeurde koppelingen met de meest gangbare betaalterminals worden betalingen foutloos afgehandeld. Multifunctioneel en schaalbaar, dat is OctoPOS.

OctoPOS koppeling met Twinfield online boekhouden
Door de gecertificeerde koppeling met Twinfield wordt de omzet en de kasstroom dagelijks geboekt, waardoor uw administratie geheel up-to-date is. De interface wordt 1 keer ingericht en loopt vervolgens volledig automatisch. Snel en efficiënt, dat is OctoPOS.

OctoPOS MED
Samen met Twinfield heeft Desyde Retail OctoPOS MED ontwikkeld voor apotheekhoudende huisartsen. OctoPOS MED zorgt ervoor dat de facturen in de apotheek worden afgehandeld en geboekt in de boekhouding. Het resultaat is een grote tijd- en kostenbesparing en meer inzicht in de openstaande posten. Eenvoudig en zorgvuldig, dat is OctoPOS.

5.00 out of 5 based on 1 customer rating
1 review
  1. monique damen

    zeer goede oplossing voor kassa en voorraad