OMS4Business

0
0 out of 5 based on 0 customer ratings
0 reviews
Informatie
Categorieën

ERP, Facturatie, Planning, Twinfield

Branches

Alle branches, Facilitaire dienst, Gemeente, Logistiek, Opslag, Overheden, Overslag, Transport, Wijkbeheer

OMS4Business | Het 100% cloudpakket voor ordermanagement

Koppeling OMS4Business met Twinfield Boekhouden
  • 100% cloud
  • Digitale facturatie met bijlagen
  • Mobile Ordermanagement met apps
  • Optimalisatie van orders en Track&Trace

OMS4Business is het 100% cloudpakket voor ordermanagement. Compleet in functionaliteit, gebruiksvriendelijk en snel in gebruik te nemen. Van orderaanname naar planning en uitvoering, via de administratie naar de factuur! Zo doorloopt de order de verschillende fasen in het primaire proces. Tijdens deze verschillende fasen kun je de order van aanvullende data voorzien. Denk bijvoorbeeld aan gewichten, foto’s en handtekeningen.

Digitaal werken = geld besparen

De mogelijkheden om je onderneming vergaand te digitaliseren heb je met OMS4Business binnen handbereik. Denk bijvoorbeeld aan app’s voor de chauffeurs en de digitale facturatie. Door digitaal te werken, kun je bovendien veel geld besparen. Je hoeft namelijk minder handmatige, administratieve handelingen  te doen. Je maakt daardoor minder fouten én kunt besparen op drukwerk en portokosten!

In deze software staan je klanten centraal. Vanuit een eenvoudig te bedienen systeem zie je snel wie je klanten zijn en welke afspraken er gelden. Vanuit een 360-graden overzicht zijn de gegevens van je klant beschikbaar. Snel en overzichtelijk. Zo heb je altijd inzicht in de contracten, opdrachten en facturen van je klant. Je kunt dus voortaan alle vragen van je klanten direct beantwoorden …

Aansluiten Twinfield Boekhouden

Gelukkig is het inrichten OMS4Business zo eenvoudig dat je al binnen een paar dagen profiteert van alle voordelen. Je hebt ook geen lange opleidingstrajecten nodig. Ook kun je de software moeiteloos aansluiten op je financiële administratie dankzij de koppeling met Twinfield Boekhouden. Daardoor beschik je altijd over actuele gegevens en houd je het overzicht!

Lees meer informatie over de koppeling met Twinfield Boekhouden op de website van OMS4Business.

0 out of 5 based on 0 customer ratings
0 reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.