Koppelen aan Wolters Kluwer Twinfield

Connectivity is een belangrijke kernwaarde van Wolters Kluwer Twinfield. Onze klanten zijn op zoek naar samenwerkende software-oplossingen waarmee zij succesvol kunnen worden en blijven. Een combinatie van gekoppelde applicaties worden ook wel een productiestraat genoemd. De applicaties communiceren onderling met elkaar door middel van softwarematige koppelingen waarbij gegevens worden uitgewisseld. Het grote voordeel van een productiestraat is, dat alle gegevens slechts eenmaal worden ingevoerd en deze vervolgens beschikbaar zijn in alle gekoppelde applicaties. Dit bespaart tijd en reduceert fouten.

Er bestaan 2 manieren om een koppeling tot stand te brengen: door middel van een import/export (CSV) en een real-time koppeling op basis van XML/webservices/API’s.
De real-time webservice koppeling wordt steeds meer toegepast en heeft een grote voorkeur bij klanten. Deze koppelingen kunnen worden gecertificeerd. Import/Export koppelingen komen niet in aanmerking voor certificering.

De bouw en onderhoud van TwinApps is de verantwoordelijkheid van de partner. Dat betekent dat ook het Intellectual Property (IP) van de TwinApp bij de partner ligt. Bij upgrades van Twinfield, is de partner dan ook verantwoordelijk voor een blijvende correcte werking van de koppeling. Bij vragen van klanten over de koppeling zal Twinfield dan ook verwijzen naar de partner die de TwinApp heeft ontwikkeld.

Wolters Kluwer Twinfield draagt zorg voor het up to date houden van de API documentatie. Daarnaast informeren wij onze partners over updates en wijzigingen die mogelijk impact kunnen hebben op de werking van de API koppeling. Daarnaast bieden wij de partner hier ondersteuning in waar nodig.

Dan komt het moment dat de koppeling gereed is en jouw klanten er gebruik van maken. Ben je van plan om de koppeling ook commercieel in de markt te zetten en wil je bespreken wat de mogelijkheden zijn qua samenwerking met Wolters Kluwer? Neem dan contact op met het Partner Management team voor een oriënterend gesprek. Stuur hiervoor een mail naar nl-taa-partners@wolterskluwer.com.