Samen ondernemen dankzij het Twinfield Partnerprogramma

De accountancy-wereld is sterk aan het veranderen. Boekhouden wordt steeds meer een geautomatiseerd proces. Ondernemers willen geïntegreerde totaaloplossingen en zoeken zekerheid, betaalbare en betrouwbare businesspartners waarop zij kunnen rekenen. Klanten kiezen gebruiksvriendelijke online oplossingen, waarbij gegevensopslag en security feilloos is geregeld. Klanten kiezen schaalbare oplossingen waarbij ze klaar zijn voor de toekomst en de oplossingen mee groeien met hun ambities. Ondernemers willen samenwerken met accountants die branchekennis hebben en strategische ondersteuning geven.

Op basis van bovenstaande trends, heeft Wolters Kluwer Tax & Accounting het Twinfield Partnerprogramma ontwikkeld. Doel van dit programma is een win-win situatie voor alle partijen: de klant krijgt haar geïntegreerde oplossing, gebaseerd op de unieke samenwerking tussen de accountant als adviseur, de partneroplossing(en) en Twinfield online boekhoudsoftware.

Daarnaast faciliteert het Twinfield Partnerprogramma in het maken van heldere afspraken voor de levering van programmatuur en diensten in de samenwerking. Het Twinfield Partnerprogramma biedt partners de mogelijkheid als TwinApps partner van Wolters Kluwer Twinfield op te treden, of als Twinfield Reseller. Binnen deze partnerships zijn verschillende partnerstatussen beschikbaar. Elke status kent haar eigen criteria.

Welke partnerships biedt het Twinfield Partnerprogramma?

Indien een softwareleverancier met Wolters Kluwer wil samenwerken in een partnership heeft hij de keuze tussen twee samenwerkingsvormen:

Twinfield TwinApps Programma

Dit partnerprogramma is samengesteld voor softwareleveranciers die hun software door middel van webservices aan Twinfield hebben gekoppeld en aanvullende functionaliteit leveren voor eindgebruikers. We onderscheiden twee partner levels: Twinfield Connect Partner, een elementaire samenwerking tussen de twee partijen en Twinfield Businesspartner, een samenwerkingsverband waarbij we ook heldere commerciële afspraken hebben gemaakt.

Twinfield Reseller Programma

Dit partnerprogramma is samengesteld voor softwareleveranciers die een brancheoplossing hebben ontwikkeld voor kun klanten en Twinfield boekhoudsoftware zelfstandig willen mee verkopen in hun totale propositie.