ROOMER PMS

0
0 out of 5 based on 0 customer ratings
0 reviews
Informatie
Categorie

Toepasbaar in diverse categorieen

Branches

Horeca, Hotel

ROOMER PMS | Cloud Based Hotel Management Software & Channel Manager

ROOMER PMS koppelt met Twinfield online boekhouden

– Koppeling Boekhoudpakketten.
– Revenue Management Tools.
– PCI Compliant.
– Live Support.

ROOMER PMS opent een deur naar een makkelijke, betrouwbare, efficiënte manier van hotelbeheer in een druk landschap aan hotelsoftwareproviders. Met ons PMS kunnen kleine tot middelgrote hotels eenvoudig verschillende bedrijfsprocessen beheren; van klantinteractie tot interactie met POS-, Accounting-, Revenue Management-, Door Key-Systemen, BI- en upselling platforms.

ROOMER PMS Features
– Compleet Property Management Systeem, waar en wanneer u wilt.
– Geïntegreerde 2-way Channel Manager.
– Bespaar tijd en stuur vanuit één scherm meerdere hotelboekingssites aan.
– Optimaliseer uw aanwezigheid en beschikbaarheid online.

ROOMER Online Booking Engine
– Hanteer een flexibele strategie per boekingskanaal met de ROOMER Revenue Tools.
– Promoot uw hotel wereldwijd.
– Neem geen risico’s op overboekingen.
– Krijg altijd de nieuwste en kosteloze ROOMER updates en live support.

ROOMER opent een deur naar 550+ hotelboekingsites
ROOMER heeft een geïntegreerde 2-way Channel Manager die hotels verbindt met vele hotelboekingssites. De Channel Manager stuurt tarieven en voorraad naar de hotelboekingssites zoals Booking.com en andere kanalen in real time vanuit het PMS. Reserveringen komen automatisch in het PMS zonder enige handmatige invoer. Vanwege het unieke ROOMER-platform hebben hoteliers niet alleen toegang tot verschillende slimme apps voor tablets en telefoons, maar kunt u ook eigen functionaliteiten en apps toevoegen aan het PMS. ROOMER is overal toegankelijk: vanuit het hotel, vanuit thuis en voorziet u altijd van de meest recente updates dankzij een in-house IT-team en kosteloos live support.

Commissie besparen, revenue en kameromzet optimaliseren
Er staan veel deuren naar boekingskanalen open voor hoteliers tegen diverse commissiepercentages. Wilt u echter commissie besparen op de online verkoop door uw kamers alleen aan te bieden aan de kanalen wanneer het u uitkomt, tegen de juiste prijs en op het juiste moment? ROOMER PMS heeft een manier om vraag en aanbod slim te managen. Met de ROOMER Revenue Tools kunt u automatisch regels instellen op basis van uw bedrijfsstrategie en diverse kanalen automatisch laten sluiten bij een gewenste bezetting. Stimuleer uw directe verkoop en laat u informeren door de ROOMER Revenue experts met bruikbare adviezen en praktijkvoorbeelden.

ROOMER PMS koppelt met Twinfield online boekhouden
Wie hedendaags nog handmatig of in Excel facturen van reserveringen bijhoudt, kan dit ook makkelijker maken. ROOMER PMS zorgt voor een efficiënte factureninrichting en neemt het administratieve werk, dankzij de koppeling met Twinfield, voortaan uit handen zodat u meer tijd over heeft voor uw gasten, hotel en medewerkers en kunt doen waar u goed in bent. Bankafschriften staan nu dagelijks automatisch voor u klaar van ING tot Knab. De specialisten van ROOMER zijn makkelijk bereikbaar om uw hotel verder te helpen en bieden advies met één simpel telefoongesprek, mail of online. Welkom bij de ROOMER familie!

0 out of 5 based on 0 customer ratings
0 reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.