TriFact365

0
5.00 out of 5 based on 8 customer ratings
8 reviews
Informatie
Categorieën

Document management, Financieel, Scanning

Branche

Financieel

TriFact365 | Digitale factuurverwerking

TriFact 365 koppelt met Twinfield online boekhouden

– Zelflerende algoritmen op basis van machine learning
– Uitgebreide autorisatiewerkstromen.
– Scherpste tarieven van Nederland.
– Zeer eenvoudig en gebruiksvriendelijk.

TriFact365 levert sinds 2012 een hypermoderne cloudoplossing voor digitale verwerking van inkoopfacturen, verkoopfacturen en bonnetjes. Deze documenten kunnen gemakkelijk worden geüpload via de webapplicatie, e-mail en mobiele app. De realtime webapplicatie werkt volledig automatisch met zelflerende algoritmen en kan binnen 30 seconden een boekingsvoorstel presenteren. TriFact365 heeft een realtime koppeling met veel boekhoudpakketten zoals hierboven weergegeven.

In de markt staat TriFact365 bekend om de combinatie van hoog gebruiksgemak en uitstekende support. Daarnaast zijn de tarieven de scherpste van Nederland.

Autorisatiemogelijkheden
Eén van de krachtige functies van TriFact365 zijn de uitgebreide autorisatiemogelijkheden. Verschillende gebruikers kunnen documenten vóór en/of na het boekingsvoorstel autoriseren. Meerdere gebruikers parallel of na elkaar, verplicht en/of optioneel, het is allemaal geen probleem voor TriFact365. Bovendien kunt u gemakkelijk automatische e-mailherinneringen instellen voor gebruikers die nog moeten autoriseren.

Met TriFact365 kunt u gratis gebruik maken van alle functies. Bulkfacturen splitsen en samenvoegen, de uitgebreide autorisatiefuncties, een onbeperkt aantal gebruikers en een digitaal archief. Van al deze en nog veel meer functies kunt u gratis gebruik maken.

Foto’s van bonnen uploaden
Naast het uploaden van documenten via de webapplicatie en e-mail, kunt u ook foto’s maken van bonnetjes en deze uploaden via de gratis mobiele app. Alle uploads vindt u meteen terug in de portal. Maakt u gebruik van de autorisatiefuncties? Geen probleem! Documenten kunnen ook gemakkelijk worden geautoriseerd (met één swipe) via de mobiele app.

TriFact365 koppelt met Twinfield online boekhouden.

5.00 out of 5 based on 8 customer ratings
8 reviews
 1. Ad

  We werken al enkele jaren met Trifact. Hoewel het in het begin al direct veel waarde toevoegde, door het centraal beschikbaar hebben van alle document en de link met TwinField, heeft het zich alleen nog maar verder doorontwikkeld waardoor nog betere functionaliteit en nog hogere toegevoegde waarde.

 2. A. Boers

  Ik ben erg tevreden over de werking van deze app. Gebruiksvriendelijk en waardevol voor onze organisatie.

 3. Jan Aukes

  Zoals ik er vandaag,naar kijk een applicatie die erg goed functioneert. Soms moet je even wat meer ‘vertellen’ aan de software dan je elders misschien was gewend maar liever dat dan steeds weer verkeerde zaken tegenkomen of moeten corrigeren als dit laatste niet tijdig onderkend wordt en daardoor verkeerd bij Twinfield terechtkomt. Je zou ook alle facturen direct naar Trifact kunnen laten sturen door zelf even een e-mail adres te maken. Bijvoorbeeld: facturen@…..xx. In de communicatie: +++++

 4. Jan

  Ik werk graag met TriFact omdat het mij veel tijd scheelt. Dankzij TriFact heb ik een snelle workflow met online archief van mijn facturen.

 5. Marion Kempkens

  Perfecte prijs/kwaliteit verhouding. En ik ben erg blij met de service!

 6. Mathijs

  Met TriFact365 kan ik veel sneller boekingsstukken verwerken voor onze klanten!

 7. Arjan van der SPek

  goede hulp, bespaart mij veel tijd met inboeken

 8. D. Heinkes

  Zeer snelle implementatie en vriendelijke support medewerkers.