Zenvoices

0
5.00 out of 5 based on 1 customer rating
1 review
Informatie
Categorieën

Document management, Scanning

Branche

Alle branches

Zenvoices | verwerk je facturen sneller en makkelijker

Zenvoices koppelt met Twinfield online boekhouden
  • Automatische verwerking van e-facturen, gescande en digitale facturen
  • Facturen en bonnen aanleveren per e-mail of met met je mobiel via de Zenvoices app voor Android en iOS
  • Facturen autoriseren voor betaling of boeking (inclusief smartphone/tablet app)
  • Klaar voor de toekomst met ondersteuning voor e-facturen en UBL

Met Zenvoices verwerk je facturen sneller en makkelijker in Twinfield. Zenvoices is een overzichtelijk voorportaal met unieke zelflerende functionaliteit voor geautomatiseerde factuurverwerking. Je e-mailt jouw facturen of uploadt ze via de mobiele app. Je ontvangt direct een boekingsvoorstel en na jouw goedkeuring wordt de factuur verwerkt in Twinfield. Ook kan je facturen digitaal autoriseren met Zenvoices.

Hoe werkt Zenvoices met Twinfield?
Facturen komen per e-mail, scan of via de smartphone app (beschikbaar voor iOS en en Android) binnen in uw beveiligde Zenvoices omgeving. Hier kunt u de facturen per stuk of in bulk selecteren om te verwerken tot een automatisch boekingsvoorstel. Na goedkeuring van het boekingsvoorstel wordt deze verwerkt in Twinfield.

Facturen autoriseren
Zenvoices biedt Twinfield gebruikers optioneel een overzichtelijke workflow voor het autoriseren van facturen. Zowel eenvoudige autorisatieprocessen als ook complexe varianten met meerdere niveau’s en autorisatievoorwaarden worden ondersteund. Autorisatie kan plaatsvinden via de webportal en/of mobiele app, waardoor inzicht en snelle doorlooptijd maximaal wordt gefaciliteerd. Indien gewenst worden tijdens autorisatie boekingen in Twinfield geblokkeerd voor betaling en daarna automatisch vrijgegeven.

Aan de slag gaan
Twinfield is zeer makkelijk te koppelen aan Zenvoices. Snel, veilig en zonder investeringen vooraf kunt u binnen enkele minuten aan de slag gaan.

Start direct met een gratis 30 dagen proefperiode of neem contact op voor een demonstratie.

5.00 out of 5 based on 1 customer rating
1 review
  1. Gerbert Hupkens

    Wij hebben nu enige maanden Zenvoices en zijn zeer tevreden over het pakket. De prijs/kwaliteit verhouding is prima en de klanten zijn er ook zeer over te spreken.

    Hoewel er best nog wel verbeteringen denkbaar zijn, kunnen we dit pakket prima adviseren. Wellicht dat als er sprake is van (zeer) grote aantallen de performance minder zou worden, maar tot nu toe kennen wij geen belemmeringen.