1.000+ boekhoudkantoren gingen je voor, waaronder

  • Zecuur administratie en advies
  • kubus
  • inzaken accountants & adviseurs gebruikt boekhoudpakket Twinfield
  • cijfer meester

Financiële administratie efficiënter verwerken

Twinfield helpt accountants, boekhouders en administratiekantoren al jaren met het benutten van kansen en het zien van onbegrensde mogelijkheden. We zijn niet alleen dé leverancier van online boekhoudsoftware, maar ook een serieuze businesspartner. We bouwen graag met jou aan ons gezamenlijk succes. Met Wolters Kluwer als sterke strategische moederorganisatie en jarenlange kennis en ervaring op gebied van accountancy, is een bij Twinfield aangesloten accountant duurzaam succesvol in de nieuwe wereld.

Wij adviseren je graag over het digitaliseren van je kantoor

De wereld van de accountant blijft in beweging. Een standaard boekhoudprogramma werkt niet meer. Elke accountant en elk administratiekantoor heeft behoefte aan advies op maat. Een advies, gericht op jouw situatie, klanten, regio en eigen ontwikkeling. Uiteraard ondersteunen wij je met het implementeren en optimaliseren van een online dienstverlening. We helpen om jouw kantoor bij het digitaliseren en standaardiseren van interne verwerkingsprocessen zodat ruimte wordt gecreëerd voor advieswerkzaamheden.

Persoonlijk advies nodig?

Neem contact met ons op via:

Tel: (033) 467 70 02

Maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur.

Wil je graag dat we jou bellen? Dat kan.

De boekhoudoplossing van Twinfield: slim en betrouwbaar

Overal toegankelijk

Al je gegevens in de cloud. Je hebt alleen een internetbrowser nodig. Twinfield Online Boekhouden draait op alle browsers en besturingssystemen (Windows, OS). Geen installatie en updates van boekhoudpakketten nodig en altijd en overal toegang tot de meest actuele financiële gegevens.

Online samenwerken

Twinfield wordt ondersteund door honderden administratie- en accountantskantoren. Dit betekent dat ondernemer en accountant tegelijkertijd in dezelfde administratie kunnen werken. Samenwerking tussen accountant en ondernemer is nog nooit zo efficiënt geweest.

Veilig

Twinfield wordt driemaandelijks ge-audit door BDO. Dit certificaat is een kwaliteitsstempel waaruit blijkt dat Twinfield voldoet aan alle eisen die worden gesteld aan een professionele en veilige online dienstverlening. Daarnaast worden vele technische maatregelen genomen waardoor de veiligheid optimaal gewaarborgd is.

Makkelijk koppelbaar

Twinfield is met vrijwel iedere bestaande bedrijfsapplicatie te koppelen en te integreren middels webservices. Met partners in diverse branches is er altijd wel een koppeling te realiseren met een van jouw bestaande systemen.

Gebruikt door professionals

Twinfield Online Boekhouden wordt gebruikt door duizenden professionals binnen administratie- en accountantskantoren. Van groot tot klein. Zij vertrouwen vele administraties toe aan Twinfield Online Boekhouden.

Meer dan een boekhoudpakket

Twinfield biedt een totaalconcept. Als geen ander kent zij de markt en de uitdagingen voor accountants en ondernemers. Daarom helpt Twinfield haar klanten met meer dan alleen online boekhouden; Twinfield biedt ook ondersteuning bij het ontwikkelen van een bijbehorende marketingstrategie.