Twinfield is dé bron voor een actueel inzicht in openstaande posten. Maar als blijkt dat posten niet betaald worden en betaalgedrag niet verbetert, dan zoek je een structurele oplossing. Bij voorkeur een oplossing die veel minder tijd kost en niet ten koste gaat van de klantrelatie. Koppel dan het communicatieplatform van Payt aan de boekhouding en bespaar tijd, behoud de klantrelatie en verbeter de cashflow!

Dossiervorming

Als een factuur niet betaald wordt is dat natuurlijk hartstikke vervelend. Deze situatie deed zich voor en zal zich weer voordoen. Dus waarom wachten met het aanleggen van een dossier tot het eigenlijk al te laat is? Kies nu voor een oplossing die alle interactie rondom een open post bijhoudt, altijd en voor alle facturen!

Automatiseren

Breng structuur aan in het debiteurenbeheer proces. Definieer duidelijke stappen en bepaal standaardmomenten waarop geautomatiseerd actie wordt ondernomen richting de klant en bepaal wanneer je uitzonderingen op maat maakt. Je hebt in één oogopslag inzicht in openstaande saldo’s, in welke fase een klant zich bevindt en voor welke facturen actie nodig is.

Transparantie

Volledige transparantie voor alle partijen rondom een niet betaalde factuur: geen vervelende gesprekken en ‘niet ontvangen’ excuses, maar tijdige open communicatie en ondersteuning van de klant tot aan laagdrempelige financiering.

samenwerking Twinfield Payt

Efficiënt maar niet minder persoonlijk!

Maakt efficiënt automatiseren het debiteurenbeheer minder persoonlijk? Niet met de combinatie Twinfield en Payt! Het biedt – in eigen huisstijl – een laagdrempelig communicatieplatform met alle communicatie- en betaalmogelijkheden.

Visser & Visser

Visser&Visser werkt met Twinfield-Payt

“Onze klanten ervaren ons debiteurenbeheer als zeer professioneel en zorgvuldig. Zaken als iDEAL en het feit dat je als beheerder altijd zelf aan de knoppen blijft van de communicatie, dragen daar aan bij”

Timo van Houdt, implementatiespecialist bij Visser & Visser

Koppelingen

Koppel met alle relevante partijen in de wereld van debiteurenbeheer zoals Graydon, Pay, Mollie, Stripe en ondersteun het hele proces ‘from contact to cash’: factureren, herinneren, incasseren en overdragen.

Gebruikersgemak

Stel je voor: met minder inspanning beter betaald krijgen, met behoud van een goede klantrelatie.

Besparingen

Openstaande posten monitoren, deelbetalingen checken, klantspecifieke afspraken vastleggen, terugbellen als je niet te woord wordt gestaan: het kost allemaal heel veel tijd. Automatiseer het debiteurenbeheer proces en bespaar veel tijd!​

Meer voordelen

  • Communicatie over de factuur vastleggen
  • Betalingsregelingen treffen
  • Aansluiting op het PEPPOL-netwerk via SimplerInvoicing
  • Voldoen aan de verwerkingsregels van UBL
  • Verschillende manieren van betalen, van iDeal tot PayPal tot automatische incasso
  • Financiering tegen marktconforme rente
  • Voor Twinfield klanten nu tot en met 31 augustus gratis!
Meer informatie

Profiteer van tijdelijke aanbieding

Voor Twinfield klanten nu tot en met 31 augustus gratis!
Natuurlijk wil je eerst kennismaken met de software en de voordelen die het heeft te bieden. Lees meer informatie op de site van Payt.