Reset caches

Middels deze mogelijkheid wordt het cachegeheugen van Alure op het werkstation waarop gewerkt opgeschoond. Deze zullen, zodra de gegevens op het werkstation benodigd zijn, opnieuw in het cachegeheugen van het werkstation worden ingelezen.

Deze optie kan bijvoorbeeld gebruikt worden als er gedurende het werken een melding verschijnt dat een andere gebruiker reeds wijzigingen heeft doorgevoerd.

Via ‘Autorisatie’ – ‘Systeem’ – ‘Reset caches’ voer je dit proces uit.

Reset caches