Koppelingen met alure software

Alure neemt een centrale positie in binnen uw kantoor en werkt perfect samen met allerlei partners met financiële, vaktechnische en kantoorapplicaties op basis van bewezen standaardtechnieken zoals XML en XBRL. De integratiemogelijkheden van Alure worden continu uitgebreid. Alure fungeert binnen uw kantoor als spin in het web van de cliëntinformatie die binnen uw kantoor, in verschillende applicaties, is vastgelegd.

Alle partners zijn gerenommeerde en bewezen specialisten op hun vakgebied. Voorzover het vaktechnische applicaties betreft, bijvoorbeeld voor fiscaal, salaris, rapportage en financieel is de samenwerking vooral gericht op vlekkeloze integratie met Alure. Daarmee groeit onze toegevoegde waarde voor u als opdrachtgever. Immers, met een probleemloos samenspel van de diverse applicaties werkt u beter en sneller.

Enkele voorbeelden van partijen waarmee integraties zijn verzorgd:
Financieel: Accountview, Afas, Cash, Exact, King, Muis, Snelstart, Twinfield, Unit4.

Fiscaal: Afas, Elsevier, KBP, Unit4

Rapportage: Caseware, Unit4.

Payroll: CTB, Loket.nl, Nmbers, Unit4.

Overige oplossingen: Basecone, Creaim, VoIP integraties, Lucom, Newviews, OnGuard, meerdere scanning(Multifunctional software) integraties, Scan Sys, Qlikview, Company.info, Lucom, PinkWeb.

Zit de partij waarmee u graag een integratie wenst er niet tussen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.