Wij komen langs

Krijg persoonlijk advies op de door jou gewenste locatie

Tijdwinst

Boek veel tijdwinst binnen je dagelijkse werkzaamheden

Expertise

Gebruik onze expertise van Twinfield en brede kennis van boekhouden en bedrijfsprocessen

Twinfield consultancy

De Twinfield consultants zorgen er niet alleen voor dat Twinfield technisch volledig ingeregeld wordt, ze zorgen er ook voor dat jij na hun bezoek goed met Twinfield overweg kunt. Ze bieden je ondersteuning op alle gebieden van het online boekhouden met Twinfield. Er wordt in jouw omgeving gewerkt en je kunt bij de consultant terecht met al je specifieke vragen. Daarnaast geven ze je advies over de koppeling tussen Twinfield en de andere softwarepakketten waarmee je werkt. Ze gaan pas weg als alles goed ingericht is zodat jij makkelijk en snel met Twinfield van start kunt.

‘Na een conversie van Alure financieel naar Twinfield en het volgen van Twinfield Advanced training had ik behoefte aan een vliegende start met Twinfield. Een consultancytraject op je eigen kantoorlocatie biedt zoveel meerwaarde. Samen met consultant Menzo Dijkstra ben ik aan de slag gegaan in de live omgeving van onze kantooradministratie. Zo hebben we bijvoorbeeld de bankkoppeling met de Rabobank en koppelingen met andere pakketten ingericht. Mijn kennis van de Twinfield software is door consultancy aanzienlijk toegenomen.’

Michael Bastijn

Michael Bastijn
Financial controller bij Crowe

Waarmee kunnen wij je helpen?

Inrichting

We helpen je met de standaard-inrichting van Twinfield zoals het grootboekschema, de btw-instellingen, systeemrekeningen en rapportages.

Productiestraat

Het inrichten van een productiestraat, waarbij verschillende partnerapps worden ingezet.

Facturatie

Het facturatieproces regelen we in en leggen we je uit.

Bankafschriften

Het inrichten en uitleggen van het gebruik van elektronische bankafschriften.

Vaste Activa

We leggen je de vaste activa module uit.

Conversie

Conversie van de financiële administratie of activa uit je vorige boekhoudpakket naar Twinfield online boekhouden.

Werkprocessen

We bekijken je werkprocessen en helpen je deze te optimaliseren.

De voordelen van Twinfield consultancy

Twinfield consultancy voordelen

Tijdsbesparing

Het inrichten van Twinfield is geen routineklus, dit kost tijd en kan discussies opleveren. De consultant heeft de expertise om Twinfield snel en passend naar jouw behoefte in de richten.

Training

De consultant regelt Twinfield niet alleen goed in, hij zorgt er ook voor dat jij weet hoe de belangrijkste modules werken.

Bedrijfsprocessen

Tijdens de afspraak neemt de consultant de werkwijze van jouw bedrijf onder de loep en brengt je processen in kaart. Ze bekijken waar eventuele pijnpunten zitten en proberen daarvoor een oplossing te vinden.

‘Als consultant richt ik bij nieuwe klanten de hele administratie in – het grootboekschema, de btw-instellingen, systeemrekeningen, rapportages, enzovoort en leg ik uit hoe bepaalde modules werken zodat de klant na mijn bezoek direct aan de slag kan. Naast mijn expertise van Twinfield heb ik ook boekhoudkundige kennis en inzicht in bedrijfsmatige processen. Dit maakt een gesprek waardevol voor de klant en kan het veel nieuwe inzichten opleveren.’

Menzo DijkstraMenzo Dijkstra
Twinfield Consultant