Denk mee over nieuwe functies in Twinfield

Eens per kwartaal nodigen we jou als klant graag uit om op ons kantoor in Hoevelaken samen met ons mee te denken over productontwikkelingen.

Tijdens de sessies bespreken we onze plannen en inventariseren we jouw wensen bij het vormgeven van die ontwikkelingen. Na elke sessie ontvang je een terugkoppeling van de zaken die we concreet hebben opgepakt en uitgewerkt. Het afgelopen jaar hebben we al veel waardevolle feedback ontvangen!

Voor accountants en financiële professionals

Derde klantinspraaksessie op 20 september

Op vrijdag 20 september 2019 vindt de derde klantinspraaksessie (KIS) van 2019 plaats. Deze editie is bedoeld voor accountants en staat in teken van Robotic Accounting en het automatiseren van administratieve bedrijfsprocessen.  Denk mee, geef je mening en ontmoet medewerkers van Twinfield tijdens deze interactieve dag!

Programma
We starten de dag met een update over PSD2, het Wolters Kluwer Account en welke releases jij op korte termijn kan verwachten. Na deze korte presentatie ben jij aan de beurt. Tijdens twee break-out sessie vragen wij jouw input op de volgende onderwerpen:

• Break-out sessie #1: Banking en allocatieregels
• Break-out sessie #2: Robotic Accounting

Jouw deelname geeft je een belangrijke stem en aandeel in de ontwikkeling van onze diensten. Uiteraard wordt er voor een lunch en een borrel gezorgd. De dag start rond 9:30 uur en eindigt rond 16:00 uur.  Ongeveer een week voor aanvang ontvang je het officiële programma.

Aanmelden 

Meld je aan voor deze sessie. Je kunt je ook alvast aanmelden voor de volgende sessie op donderdag 19 december 2019.

 

Bekijk een terugblik van de klantinspraaksessie voor accountants en financiële professionals op vrijdag 22 maart.

Nieuw: klantinspraaksessies voor ondernemers

Onze reguliere Klantinspraaksessies zijn gericht op accountants en financiële professionals. Nieuw is dat je dit jaar ook als ondernemer jouw input geven voor de verdere ontwikkeling van Twinfield. Deze speciale sessie voor ondernemers vindt plaats op vrijdag 4 oktober 2019.

Reacties van onze klanten

Als de mogelijkheid er is om Twinfield te helpen bij de vraag ‘wat heeft de klant nodig’, dan is het een gemiste kans als je je niet aanmeldt!

Jerry Wehrmeijer BDO

Jerry Wehrmeijer
Adviseur BDO Implementatie & Support