Twinfield Advanced certificering

Twinfield biedt accountants- en administratiekantoren de mogelijkheid om medewerkers te certificeren in Twinfield. Klanten en prospects kunnen hierdoor eenvoudig controleren of ze te maken hebben met deskundige, ervaren en bekwame adviseurs.

Twinfield biedt drie niveaus waarop medewerkers van accountants- of administratiekantoren zich kunnen certificeren: Basic, Advanced en Expert.

Tijdens de Advanced certificering leer je hoe Twinfield ingericht kan worden en leer je de modules kennen die vaak door ondernemers worden gebruikt . Zoals het maken van een betaalrun en/of een herinnering.

Na de Advanced certificering ben je een gevorderd gebruiker van Twinfield. Je kunt je klanten op de juiste wijze adviseren en ondersteunen bij de inrichting en werking van Twinfield.
Bij elke certificering training hoort een examen. Dit examen maakt geen onderdeel uit van de trainingsdag maar kan na afloop op elk geschikt moment online gemaakt worden.

Aanmelden voor training

Overzicht van de Advanced certificering

Inhoud
De Advanced certificering duurt twee dagen. Waar in de Basic certificering de boekhoudprocessen getraind werden zul je tijdens de Advanced training ook uitgebreid aan de slag gaan met de inrichting van bepaalde Twinfield modules. Zaken als: betalen & incasseren, aanmaningen, btw-coderingen, factureren-classic, rekening courant en budgetten. Daarnaast leer je hoe je rapporten kunt ontwerpen en hoe je rapportagestructuren kunt aanpassen.

Kosten
De kosten voor deze Advanced certificering zijn

€ 895,-
 (excl. btw) per cursist inclusief het online examen, cursusboek en lunch. Deelnemers die het examen met succes hebben afgerond, ontvangen een officieel certificaat.

Voorkennis

Deelnemers dienen boekhoudkundige kennis te hebben en moeten beschikken over de Twinfield kennis van de onderwerpen uit de Basic certificering. Het bezitten van het Basic certificaat is een pré.

Doelstelling

Na de training ben je in staat om uw klanten van goed advies te voorzien over de werking en inrichting van Twinfield.

Onderwerpen

Grootboek administratie
– dimensiestructuur Twinfield
– aanmaken grootboekrekeningen en verdichtingen

Rapporten
– inrichten en beheren rapportagestructuren
– ontwerpen nieuwe rapporten
– Twinfield analysis

Vaste activa
– inrichten activa module
– aanmaken nieuwe activa
– investeren, afschrijven, verkopen activa
– activa rapporten

Onderwerpen

Betalingen en incasso’s
– inrichten betaaltypen
– betaalruns genereren

Kredietbeheer
– aanmaningen
– bellijsten

Rekening courant
– inrichten Rekening Couranten
– invoeren rekening courant boekingen
– afletteren

Btw
– aanmaken btw-codes

Budgetten
– aanmaken budget codes
– invoeren budget bedragen

Standaard importfuncties
– importeren en exporteren van stamgegevens;
– importeren kasstaten