Twinfield Basic certificering

Twinfield biedt accountants- en administratiekantoren de mogelijkheid om medewerkers te certificeren in Twinfield. Klanten en prospects kunnen hierdoor eenvoudig controleren of ze te maken hebben met deskundige, ervaren en bekwame adviseurs.

Twinfield biedt drie niveaus waarop medewerkers van accountants- of administratiekantoren zich kunnen certificeren: Basic, Advanced en Expert.

Tijdens de Basic certificering leer je de principes van het boekhouden in Twinfield en krijg je praktische aanwijzingen voor het efficiënt verwerken van de dagelijkse boekhoudprocessen in het systeem.

Na de Basic certificering is het mogelijk om tijdens de Advanced en Expert certificering verdere verdieping in Twinfield te krijgen. Tijdens deze trainingen wordt de inrichting van Twinfield uitgebreid behandeld.
Bij elke certificering/training hoort een examen. Dit examen maakt geen onderdeel uit van de training maar kan na afloop op elk geschikt moment online gemaakt worden.

Aanmelden voor training

Overzicht van de Basic certificering

Inhoud

De Basic certificering duurt 1 dag. Na een algemene introductie van Twinfield zullen de dagelijkse boekhoudprocessen in een ingerichte cursusadministratie worden geoefend. Zo leer je onder andere het voeren van de debiteuren- en crediteurenadministratie, het gebruik van rapporten en het verwerken van grootboekmutaties. Ook importfuncties, gebruik van elektronische bankafschriften en de btw-aangifte komen aan de orde.

Prijs

€ 495,-
 (excl. btw) per cursist inclusief:

  • Cursusboek
  • Lunch
  • Online examen
  • Officieel certificaat

Voorkennis

Deelnemers dienen boekhoudkundige kennis te hebben. Enige kennis van Twinfield online boekhouden is een pré, maar is niet noodzakelijk.

Doelstelling

Na de training ben je in staat om zelfstandig de boekhouding te verwerken voor je klanten. Daarnaast kun je klanten instrueren in het gebruik van Twinfield.

Onderwerpen

Introductie Twinfield
menustructuur
snelkoppelingen

Crediteurenadministratie
aanmaken crediteuren
boekingsregels
invoeren inkoopfacturen
toelichting op scannen van facturen

Debiteurenadministratie
e-factuur en e-mail sjabloon
aanmaken klanten en artikelen
invoeren verkoopfacturen
offertes

Onderwerpen

Bank en kasverkeer
aanmaken bankboeken
invoeren handmatige bankafschriften en kasstaten
verwerken elektronische bankafschriften
bankkoppeling

Grootboek
memoriaal boekingen
herhalende boekingen

Rapporten
opvragen van openstaande posten debiteuren en crediteuren
grootboekrapporten
kolommenbalans

Btw-aangifte
btw-analyses uitvoeren;
elektronische btw-aangifte uitvoeren.

Jaarafsluiting
periodes
jaarafsluiting proces
jaarwerkrapporten