Twinfield Expert certificering

Twinfield biedt accountants- en administratiekantoren de mogelijkheid om medewerkers te certificeren in Twinfield. Klanten en prospects kunnen hierdoor eenvoudig controleren of ze te maken hebben met deskundige, ervaren en bekwame adviseurs.

Twinfield biedt drie niveaus waarop medewerkers van accountants- of administratiekantoren zich kunnen certificeren: Basic, Advanced en Expert.

Tijdens de Expert certificering leer je in Twinfield de urenregistratie in te richten en om te gaan met vreemde valuta.

Na de Expert certificering ben je allround in Twinfield. Je kunt zelf op een professionele wijze werken met de applicatie en bent in staat om je klanten te adviseren en van de juiste ondersteuning in Twinfield te voorzien. Twinfield kent geen geheimen meer voor je.

Aanmelden voor training
Overzicht van de Expert certificering

Inhoud
Tijdens de Expert certificering wordt de volledige projectinrichting voor de urenregistratie met activiteiten, tarieven etc. uitgebreid behandeld. Je kent de mogelijkheden van het gebruik van vreemde valuta in Twinfield.

Kosten
De kosten voor deze Expert certificering zijn

€ 495,-
 (excl. btw) per cursist inclusief het online examen, cursusboek en lunch. Deelnemers die het examen met succes afgerond ontvangen een certificaat. De aanvangstijd is 9.00 uur en de training duurt tot ongeveer 15.00 uur.

Voorkennis
Deelnemers dienen boekhoudkundige kennis te hebben en moeten beschikken over de Twinfield kennis van de onderwerpen uit de Basic en Advanced certificering. Het bezitten van deze certificaten is een pré.

Doelstelling
Na de training ben je de Twinfield allrounder op je kantoor. Je bent in staat om je klanten en collega’s te adviseren over de werking en inrichting van Twinfield.

Onderwerpen

Project & urenregistratie
– projectenstructuur met activiteiten
– tarieven en medewerkers
– invoeren en factureren uren mutaties

Vreemde valuta
– inrichten en beheren vreemde valuta
– verwerken mutaties met vreemde valuta
– herwaarderen vreemde valuta

Factureren Classic
– aanmaken Word factuursjabloon
– aanmaken en beheren artikelen
– elektronisch factureren