Twinfield Quickstart

Je hebt inloggegevens van jouw online boekhouding ontvangen. Nu wil je er vanzelfsprekend zo snel mogelijk mee aan de slag. De Quickstart is er om je een vliegende start te laten maken en is bedoeld voor accountants en ondernemers met een Compleet Boekhouden abonnement.

Een ervaren trainer maakt je op de trainingslocatie van Twinfield in Hoevelaken wegwijs in het systeem. Hij legt uit hoe jij administraties dient in te richten, gebruikers kunt aanmaken en boekhoudprocessen in Twinfield kunt uitvoeren.

Aanmelden voor training
Overzicht van de training

Inhoud

Het programma is opgedeeld in drie sessies, waarbij de laatste sessie speciaal gericht is op accountants- en administratiekantoren.

Sessie 1:
– opzetten (sjabloon)administratie
– instellen gebruikers
– rollenbeheer

Sessie 2 is een uitgebreide demonstratie van het boekhoudprogramma.

In sessie 3 komen hulpmiddelen specifiek voor accountants- en administratiekantoren aan de orde.

Kosten
Voor ondernemers bedragen de kosten 

€ 99,-

Accountants* krijgen korting: per kantoor kan maximaal één persoon gratis aan de Quickstart training deelnemen.

*Enkel in combinatie met een accountancyregeling.

Voorkennis

Enige boekhoudkundige kennis en ervaring. De Quickstart voor ondernemers is alleen voor ondernemers met het Twinfield Compleet Boekhouden abonnement.

Doelstelling

Snel van start kunnen met Twinfield online boekhouden.

Sessie A: Beheren omgeving

Door te werken met een sjabloonadministratie heb je mogelijkheid om snel en efficiënt nieuwe administraties aan te maken. Hoe stel je een sjabloonadministratie in en hoe voeg je je eigen rekeningschema toe in Twinfield? Hoe ga je met gebruikersrechten om? In deze deelsessie krijg je uitleg en oefeningen om jouw administraties en gebruikers te optimaliseren.

Sessie B: Boekhouden

In deze deelsessie komen diverse boekhoudkundige processen aan de orde. Denk hierbij aan het inlezen van bankafschriften, het raadplegen van rapporten en een oplossing voor scannen, herkennen, boeken van inkoopfacturen. Daarnaast maak je kennis met het invoeren van facturen. Dit gedeelte wordt in demonstratievorm aangeboden.

Sessie C: Toegevoegde waarde

Hoe wordt mijn kantoor in de Accountantzoeker vermeld? Hoe kan ik nieuwe gebruikers aanmelden bij Twinfield? Wat zijn de spelregels voor de Accountancyregeling?

Onderwerpen

Beheren omgeving
concept Twinfield
administraties aanmaken
gebruikers aanmaken

Boekhouden in Twinfield
inkoop (scannen, herkennen, boeken)
bankafschriften
overzichten
factureren

Implementatie in Twinfield
TwinApps
Converteren administraties
Accountancyregeling
Aanmelden nieuwe gebruikers