Training Twinfield Rapportages

In Twinfield Boekhouden vind je 51 standaard rapporten. Toch blijken gebruikers vaak specifieke wensen en behoeften te hebben. Zo wil je in de openstaande postenlijst misschien juist nét iets anders zien dan gebruikelijk. Of zoek je naar één overzicht van al je bedrijven. Ook krijgen we vaak de vraag hoe je gegevens uit Twinfield kunt combineren met gegevens uit andere software. In de online en klassikale training Twinfield Rapportages leer je hoe je zelf rapportages maakt in Twinfield Boekhouden.

Overzicht

Inhoud programma

In deze training leer je hoe je de volgende drie functies in Twinfield met elkaar combineert: Rapportagestructuren, Rapportontwerp en Twinfield Analysis. Met de kennis van deze drie onderdelen in Twinfield kun je zelf tot een zeer complete rapportage te komen. Snel en gemakkelijk! Om het je nog gemakkelijker te maken, kun je deze training zowel online als klassikaal volgen.

Voor wie

Voor hen die snel en gemakkelijk (zeer complete) rapportages willen maken in Twinfield Boekhouden. Zoals accountants, financiële professionals en ondernemers.

Voorwaarden

Vereisten om de training te kunnen volgen:

• Volledig abonnement Twinfield Boekhouden (level 1)
  • Office 365, Excel 2013+, Excel 2016+, Excel 2016 voor Mac
  • Installatie Twinfield Analysis

Tarieven en praktische informatie

Twinfield Rapportages (klassikaal)

• Trainingsvorm: klassikaal bij ons op kantoor in Hoevelaken.
  • Duur: 4 uur
  • Prijs: €270,00 (exclusief btw).
  • Het cursusmateriaal en een lunch zijn bij deze training inbegrepen.

Twinfield Rapportages (online)

• Trainingsvorm: online training vanachter je eigen laptop of computer.
  • Duur: 2 uur
  • Prijs: €135,00 (exclusief btw).
  • Het cursusmateriaal en een installatiehandleiding voor Twinfield Analysis ontvang je per e-mail.
Klassikaal

Online Training