Webservices / XML / API training

Speciaal voor bouwers van koppelingen tussen applicaties en Twinfield online boekhouden verzorgt Wolters Kluwer een Webservices/API training op locatie in Hoevelaken.
De trainer laat op heldere wijze zien hoe een generieke koppeling met Twinfield worden gebouwd.

• Vijf uur training
  • Inclusief lunch
  • Voor maar
    € 199,95
Aanmelden voor training
Externe software koppelen aan Twinfield

Twinfield biedt verschillende mogelijkheden om gegevens vanuit externe applicaties te verwerken. De gegevens kunnen in verschillende formaten worden aangeboden, zoals: Webservices (XML) of CSV

Via webservices biedt Twinfield de mogelijkheid aan externe softwareontwikkelaars om realtime te koppelen met Twinfield online boekhouden. Bestaande en potentiële Twinapps-partners krijgen hiermee extra mogelijkheden om hun verwante applicaties uit te breiden met nieuwe functionaliteiten op boekhoudgebied.

We zien in de praktijk dat tijdens de bouw van koppelingen met behulp van webservices vaak vragen ontstaan door het ontbreken van de specifieke Twinfield- en webservice/ XML kennis. Het vinden van een oplossing kost zoekwerk en tijd.

Speciaal voor bouwers van koppelingen tussen applicaties en Twinfield verzorgt Twinfield een Webservices/API training op locatie in Hoevelaken. Deze praktische training legt een verband tussen de functionele Twinfield applicatie en de wijze waarop de functionaliteiten kunnen worden benaderd via webservices. De trainer laat op heldere wijze zien hoe generieke koppelingen aan Twinfield worden gebouwd. Indien de behoefte bestaat dieper op specifieke koppelingen in te gaan, dan is het ook mogelijk om de trainer in een vervolgsessie hier apart voor in te zetten c.q. te reserveren.

Inhoud training

Prijs

€ 199,95
excl. BTW

• Inclusief lunch
  • 1 dag training

Voorkennis

• Basiskennis Twinfield Online boekhouden
  • XML kennis
  • API koppeling Twinfield-boekhoudprogramma

Dit is een hands-on training. Wij adviseren u dan ook uw eigen laptop mee te nemen om de praktische voorbeelden in eigen beheer te houden.