Bankkoppeling ING met Twinfield

ING bankkoppeling

Rekeninghouders van ING met ‘Mijn ING Zakelijk’ kunnen hun bankafschriften automatisch inlezen in de online boekhouding van Twinfield. Op deze pagina vind je een stappenplan om ervoor te zorgen dat ook jouw bankafschriften automatisch in de administratie worden gezet via de ING bankkoppeling.

Ben je accountant? Vraag dan aan je klant de onderstaande stappen te doorlopen.

Vergeet niet eerst een bankdagboek aan te maken. Bekijk in deze video ‘Bank of kas aanmaken in Twinfield’ hoe je dit doet.

Bankafschriften

staan dagelijks klaar

Geen extra kosten

voor de bankkoppeling

Geen handmatig werk

dus minder kans op fout

Stappenplan voor de ING bankkoppeling

ING Bankkoppeling met twinfield

Stap 1: Vraag de bankkoppeling aan bij ING

  • Log in bij ‘Mijn ING Zakelijk’.
  • In het onderste menu ga je naar de link ‘Koppeling Boekhoudpakket’ (via: Gegevens en Instellingen).
  • Selecteer hier ‘Twinfield’ en kies voor ‘Aanvragen-Wijzigen’.
  • Je komt nu op de landingspagina van Twinfield. Log in met je Twinfield inloggegevens.
Abonnement online factureren

Stap 2: Activeer de bankkoppeling in Twinfield

  • Let op! Login bij Twinfield. Als je zelf niet voldoende rechten hebt om dagboeken te wijzigen, vraag je bij jouw accountant een eenmalige toegangscode aan.
  • Bij deze rekeningen kun je aangeven of je de automatische import wilt instellen. Een vinkje bij Transaction (Statement) / Transactie (Afschrift) zorgt ervoor dat de banktransacties dagelijks in Twinfield onder e-bankafschriften verschijnen. Bij ‘Bank’ staan uitsluitend de bankdagboeken die reeds zijn aangemaakt in je omgeving.
  • Wanneer je hierna klikt op ‘next’ of ‘volgende’ kom je terug in de ‘Mijn ING Zakelijk’ omgeving. Bevestig hier de koppeling. Je dient hierbij de TAN-code, die je op je mobiele telefoon ontvangt, in te vullen. Vanaf de volgende ochtend zullen de banktransacties van de vorige dag automatisch verschijnen in de administratie in Twinfield onder e-bankafschriften. De afschriften worden elke dag volgend op een werkdag aangeboden, dus op dinsdag – zaterdag.